Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Bygger vi föreningen

Tillsammans Bygger vi föreningen

Vart är vi på väg med Hammers

 

Vart är vi på väg …

En framgångsrik säsong för Halmstad Hammers är lagd till handlingarna. Både sportsligt och ekonomiskt har föreningen tagit ett rejält kliv framåt, men det återstår en hel del arbete för att nå vårt mål med att skapa en stabil förening med en stabil ekonomi över tid. Nu väntar årsmötet och efter det kommer styrelsen att sätta sig ner och ta fram en strategisk 5-årsplan för att kunna ta nästa steg i föreningens utveckling.

Så vad händer i föreningen inför kommande säsong 2024/2025?

Sportsligt sett har vi tillsatt en sportsgrupp för juniorverksamheten och anställt en junioransvarig för att skapa de allra bästa förutsättningarna för att stötta våra talangfulla ledare och utveckla våra juniorer och förbereda dem för fortsatt spel på seniornivå. Vi kommer även tillsätta en sportsgrupp för barn- och ungdomshockeyn, där vi räknar med att några av våra duktiga ledare kan bidra i en sådan grupp. Vi kommer dessutom satsa mer kraft på att ge tjejhockeyn bättre förutsättningar inför kommande säsong. Ledarstaben för A-laget kommer förstärkas med ytterligare en assisterande tränare, för att bistå med utveckling av laget och spelare. Under kommande säsong inleder vi även ett samarbete med Falkenbergs Hockeyklubb, vilket bl a innebär att spelare kan fortsätta spela ishockey efter juniortiden i Hammers.

Värdegrundsarbetet är här för att stanna och vi skruvar upp tempot inför kommande säsong, med utbildning och andra initiativ för att skapa en kultur i Hammers som vi känner stor stolthet över. Det här är så klart inte en skrivbordsprodukt utan kräver ett engagemang från alla aktiva i föreningen.

Vi kommer också satsa på att förbättra matcharrangemanget, med allt vad det innebär. Det ska vara en helhetsupplevelse att besöka Hammers hemmamatcher. Mat och dryck är så klart viktigt, men det finns mycket annat som kan förstärka den upplevelsen. Utveckling av matcharrangemanget kommer engagera kreativa volontärer men också kräva ett nära samarbete med ledningen för Arenan.

Till sist kan vi inte undvika att nämna ekonomin. Vi har tillsammans med många i Hammersfamiljen lyckats vända ett stort underskott till ett positivt resultat under säsongen. Men vi är inte i mål. Det återstår en hel del arbete med att skapa en stabil ekonomisk grund för föreningen som ger oss möjligheter att ta nästa steg i föreningens utveckling. Från Tre Kronors Hockeyskola till vår A-lagsverksamhet. Inom en 5-årsperiod finns så klart målet att ta steget upp i Hockeyallsvenskan.

Så nu hoppas vi att du vill hänga med på vår resa med Halmstad Hammers

Styrelsen

Relaterade inLägg

Fler träningsmatcher

Besked om ytterligare träningsmatcher inför säsongen 2024/2025 Nu ser schemat ut så här: Bäcken Hemma lördag 17/8 kl 15.00 Borta onsdag 11/9 kl 19.00 Troja

Läs mer »

Årsmöte

Härmed kallas medlemmar i Halmstad Hammers HC till föreningens årsmöte. Datum/tid: torsdag den 13 juni kl. 18.00 Plats: Profil Hotel, Halmstad Plaza, Plaza Ballroom Vid årsmötet skall

Läs mer »