Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Bygger vi föreningen

Tillsammans Bygger vi föreningen

Bli Volontär

Bli volontär

Så kul att du besöker den här sidan! Vi söker fler volontärer som vill arbeta med oss kring Hammers A-lagsmatcher. Utöver att få se A-lagets matcher helt gratis bjuds du på mat och dryck, samt blir en del i vårt härliga gäng. Är du intresserad – skicka ett mail med dina kontaktuppgifter till kansli@hammers.se så kontaktar vi dig!

Vanliga frågor och svar

Vad gör man som volontär?
Det finns flera olika positioner. De flesta arbetar som publikvärdar innebärande att hjälper till vid en eller flera sektioner under matchen och säkerställer att publiken får en bra och säker upplevelse. Man kan även arbeta som väskkontrollant, biljettkontrollant, i sekretariatet, som kameraman, mm.

Behöver man ha tidigare erfarenhet?
Nej. Vi lär dig allt du behöver veta! Det enda kravet vi ställer är att du har fyllt 18 år.

Hur ofta spelar A-laget hemmamatch?
Matcher spelas från september till mars ungefär en gång per vecka. Matcherna ligger nästan alltid på onsdagar (19:00), fredagar (19:00) eller söndagar (16:00).

Vilken tid behöver man vara på plats?
Alla volontärer har samling 1,5 tim innan matchstart. Då sker så kallad utsättning, dvs att man får reda på vilken position man ska bemanna vid dagens match.

Måste man komma varje gång?
Nej, det behöver man inte. Vi är såklart jätteglada ju fler gånger du kan komma men givetvis får man vara ledig om det behövs.

Vad får man som volontär?
Utöver att se A-lagsmatcherna helt gratis bjuds du även på mat i samband med matchen. Du får en matkupong som du kan använda för att få en hamburgare/korv och dryck i våra kiosker.

Vilka är det som arbetar som volontärer?
Det är en salig blandning av personer. De allra flesta arbetar och några är studenter. Hos oss återfinner du allt ifrån IT-tekniker och produktionsledare till sjuksköterskor och industrimedarbetare. Vår yngsta volontär är runt 20 år och vår äldsta sisådär 70 år.

Varför tycker ni att man ska bli volontär?
Hela idrottssverige är uppbyggt kring volontärer och ledare som arbetar på ideell basis. Utan alla ideella krafter skulle inte Idrottssverige fungera och långt färre skulle ha råd att utöva sin sport. Kort sagt gör din tid som volontär att fler kan hålla på med ishockey och den känslan är obetalbar. Dessutom brukar vi volontärer ha väldigt roligt tillsammans.

Är det farligt att vara volontär?
Vår upplevelse är att det är säkert att vara volontär. Givetvis händer det att besökare är berusade och kan bete sig illa men du har alltid kollegor som kan backa upp dig när det behövs. För det allra mesta är det bara trevligt att träffa åskådarna och växla några ord om matchen, vädret eller något annat.

Hur gör man om man vill sluta vara volontär?
Alla som ställer upp som volontärer kan avsäga sig uppdraget närsomhelt. Enkelt uttryckt är du med och hjälper till precis så länge som du känner för. Vissa av oss har varit med i över 20 år, några av oss började alldeles nyligen.

Hur många är ni?
Vi är i runda slängar 20 personer som jobbar på matcherna.

 

Varmt välkommen till oss – skicka mailet nu med en gång så kontaktar vi dig!

 

Med vänlig hälsning!

Hammers volontärer

Relaterade inLägg

Jubilarer

På denna sida hyllar vi de spelare i säsongens upplaga av Hammers som spelat 200 matcher eller mer. Det är dessa spelare som för vidare

Läs mer »