Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Bygger vi föreningen

Tillsammans Bygger vi föreningen

Börja spela hockey

Börja spela ishockey hos oss

Så kul att du är intresserad av att börja spela ishockey hos oss! Oavsett om du har spelat förut, hur gammal du är eller vilka förutsättningar du har hoppas vi ha en plats till dig! På den här sidan får du mer information om vad det innebär att börja i och spela ishockey. Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss!

 

Hur gör jag om jag vill börja spela hos er?

Det första steget är att hitta vilken grupp som passar dig. Om du är nybörjare så finns det fyra olika grupper:

  • Tre Kronors Hockeyskola – passar dig som är 4-7 år gammal. Vi tränar en gång per vecka och utrustning finns att låna
  • Hammers Hockey School Kids – passer dig som är 8-15 år gammal. Vi tränar en gång per vecka och utrustning finns att låna
  • Small Ice Hockey – passar dig som är 16 år eller äldre och som vill träna en gång per vecka. Utrustning finns att låna.
  • Amatörerna – passar dig som är 16 år eller äldre och som vill träna upp till fyra gånger per vecka. Utrustning finns att låna.

För mer information om respektive grupp, vänligen klicka på gruppens namn så kommer du till gruppens egen hemsida där du även kan anmäla ditt intresse. Hittar du ingen grupp som passar dig – vänligen kontakta oss på kansli@hammers.se med dina önskemål så ska vi se vad vi kan ordna.

Om du är en van hockeyspelare sedan tidigare men vill eller måste byta klubb hittar du mer information om våra olika lag på www.svenskalag.se/halmstadhockey.

Vad kostar det att spela hos er?

Att prova att spela hos oss är alltid gratis, åtminstone de första tre tillfällena. Skulle du behöva fler tillfällen för att veta om hockey är något för dig brukar våra ledare aldrig vara omöjliga. När du väl bestämt dig kan du vara inställd på att din avgift, beroende på din ålder är från ca 1350 kr och uppåt per säsong. Utöver det tillkommer egen utrustning ifall du väljer att skaffa det. Annars får du låna av oss!

Behöver jag göra något mer än att anmäla mitt intresse?

Näe, faktiskt inte. Så fort vi har fått in din intresseanmälan så kommer vi att kontakta dig med mer information om när ditt första träningstillfälle är och vad du behöver ha med dig. Därefter är det bara att dyka in i hallen på utsatt tid så leder vi dig hela vägen till (och vid behov av) isen!

Jag har fler frågor – hur gör jag?

Om du har hittat en grupp som du tycker passar dig – vänligen kontakta den kontaktperson som finns för lag. Du hittar den under menyvalet ”Kontakt” per respektive lags hemsida. Är din fråga av mer generell karaktär är du alltid välkommen att kontakta vårt kansli, antingen genom att maila kansli@hammers.se, ringa 035-133390 eller besöka oss i Halmstad Arena. Vi sitter mitt emellan de två ishallarna med utsikt mot den stora glasgången.

 

Hjärtligt varmt välkommen till oss – vi lovar göra allt för att du ska trivas!

Mvh Halmstad Hammers HC

Relaterade inLägg

Om föreningen

Detta är Halmstad Hammers HC Föreningen bildades så sent som 2005-11-18 Vår Verksamhetsidé Ishockey i Halmstad är en fysisk aktivitet som vi utför för att

Läs mer »

Styrelsen

Halmstad Hammers HC Styrelse 2023/2024 Peter Fredriksson, Ordförande – peter.fredriksson@hammers.se Sebastian Nilsson, Vice ordförande Linda Löfstedt Karlsson, Sekreterare – linda.lofstedt.karlsson@hammers.se Magnus Tidstrand, Kassör Thomas Högardh,

Läs mer »