Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Bygger vi föreningen

Tillsammans Bygger vi föreningen

Upplev ishockeyns magi i Halmstad Arena – Sommarlägret för blivande stjärnor!

Välkommen till Halmstad Arena, där sommarlägret erbjuder en skräddarsydd plattform för att förbättra dina ishockeyfärdigheter. Vi är stolta över att presentera ett program som är noggrant utformat för att maximera din individuella utveckling, med fokus på skridskoteknik, puckhantering och spelförståelse. För dig som är född 2010 – 2015.

Personlig tillväxt genom strukturerad träning: Våra dagar är fyllda med tre intensiva ispass á 50 minuter, där varje pass är utformat för att ta dig ett steg närmare din ishockeydröm. Genom en välgenomtänkt struktur och en tydlig röd tråd i vårt upplägg strävar vi efter att ge varje deltagare en individuellt anpassad utvecklingsväg. Målet är att ge dig en känsla av hur det är att vara en del av vår juniorspelarverksamhet och låta dig utforska ishockeyns alla aspekter.

Coaching av hög kvalitet och dedikerade ledare: Vår erfarna tränarstab är dedikerad till din framgång och är noggrant utvald för att ge dig den bästa vägledningen på isen. Varje övning är noggrant utformad för att utmana och förbättra dina färdigheter, samtidigt som den skapar en bekant miljö där du kan växa och utvecklas som ishockeyspelare.

Optimala förutsättningar för prestation: För att möta olika behov och tidsramar erbjuder vi nu möjligheten att delta i tre dagar med möjlighet att boka dubbelt för ett sex dagarsläger. Detta ger dig flexibiliteten att anpassa lägret efter din egen tidtabell samtidigt som du får samma möjlighet till utveckling och tillväxt som de som deltar under hela veckan.

För passionerade ishockeyspelare: Sommarlägret riktar sig till dig som brinner för ishockeyn och är redo att satsa hårt för att nå dina mål. Varje aktivitet under lägret är utformad för att utmana och utveckla dina färdigheter, och vår fokus ligger helt på att hjälpa dig att bli en bättre ishockeyspelare. Våran strävan är att skapa en inkluderande miljö där alla kan trivas och utvecklas som ishockeyspelare.

Utforska Halmstad – En sommarstad för hela familjen:

När du inte är på isen, varför inte utforska allt som Halmstad har att erbjuda? Med sina vackra stränder, spännande sevärdheter och familjevänliga aktiviteter är Halmstad den perfekta sommarorten för hela familjen att njuta av.

Anmäl dig nu till sommarlägret i Halmstad Arena och låt oss tillsammans ta dina ishockeyfärdigheter till nya höjder!

 

Halmstad Hockey Summer Camp pågår mellan måndag 22/7  och lördag 27/7.
För dig som är född 2010 – 2015.
Boende sker i egen regi.

Priser Utespelare:
3 dagars – 3299 kr
6 dagars – 5279 kr

Pris målvakt:
3 dagars – 2499 kr
6 dagars – 3999 kr

Detta Ingår:

 

Efter att er anmälan registrerats kommer bekräftelse och betalningsinformation via e-post.
Har ni inte fått bekräftelse inom en vecka, vänligen maila till kansli@hammers.se