Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Bygger vi föreningen

Tillsammans Bygger vi föreningen

Stöd Hammers

Nedan finner du flera olika förslag på insatser och aktiviteter som visar hur du kan stödja oss.
Vissa av dem kostar inget alls, andra kostar en slant.

Vi vill redan nu rikta ett stort tack till dig för att du stödjer oss! Vi lovar kämpa stenhårt för att förvalta ditt stöd på bästa sätt!

Swisha valfritt bidrag
Ett superenkelt sätt att stödja. Swisha valfritt belopp. Ett yttepyttedel går till leverantörens administration, resten faller rätt ner i Hammers fickor.

Ravelli
Behov av nya sockar, kalsonger, strumpor eller annan textil. Handla hos Ravelli, få grejerna hemskickade och delar av köpesumman går till Halmstad Hammers utan att det kostar dig något extra.

Svenska Spel – Gräsroten
Spelar du på casino, sport eller annat hos Svenska Spel. Registrera dig hos dem så får föreningen del av behållningen utan att det kostar dig något extra.

Simsalabim
Spelar du på hästar? Registrera dig hos Simsalabim och en del av avgiften går till Halmstad Hammers utan att det kostar dig något extra.

Sponsorhuset
Registrera dig hos Sponsorhuset.se och aktivera ”Handla smart”. På så sätt går delar av dina inköp hos nästan 600 nätbutiker (såsom CDON, Adlibris, Hotels.com) m.fl. direkt till Hammers utan att det kostar dig något extra.

Intersport
Registrera dig som medlem. Klicka på ”Mina uppgifter”. Välj ”Halmstad Hammers” under ”Min förening”. Handla online eller i butik. 3% går till föreningen. Å ändå får du precis som vanligt dina  2-6% i egen bonus.

Bli (stöd)medlem
Att vara medlem i en förening ger dig rösträtt vid årsmötet, inbjudan till medlemsmöten, utskick från föreningen och inte minst viktigt: Rätten att säga att du stödjer ett av Sveriges största samhällsprojekt; Idrottsrörelsen. 500 kr/år ger dig allt ovan! Å du – kanske ska mormor å mosters morbrors bror också bli medlem – tipsa gärna!

Se vårt A-lags matcher – på plats eller via webben
Just nu finns det inga biljetter och säsongskort att köpa. Vi återkommer inom kort med mer info, både här och på sociala medier.

Mvh Halmstad Hammers HC”.

Se våra J- och U-lags matcher via webben

Se våra junior- och ungdomsmatcher på webben. För 99 kr/mån eller 599 kr/år får du en hel ocean av underhållning. För varje sålt årsabonnemang går 200 kr till klubben. Win-win!

Pantamera
Många bäckar små blir som bekant till slut en å. Skänk din pant till oss. Även importerade och skadade burkar. Lämna till kansliet kl 10-12 på vardagar eller ring kansliet på 035-133390 för att bestämma annan tid. Eller be om ett insamlingskärl till din arbetsplats så fixar vi det. OBS: Metallburkar och plastflaskor ska lämnas sorterade. Tack!

Hockey für alle – spela på riktigt!
Sugen på att lira hockey? Saknar du utrustning? Lugn, vi löser det. Mot betalning fixar vi så att kompisgänget, möhippan, svensexan, företaget och/eller dina kunder eller annan grupp människor kittas med full hockeyutrustning. Kontakta kansliet på kansli@hammers.se eller ring 035-133390 för mer info och offert.

Hockeykonferera mera
Lägg din konferens hos oss. Vi fixar allt. Vi har restaurang med fulla rättigheter, konferensrum med all utrustning och som lök på laxen möjlighet att fixa en rad givande aktiviteter som bygger samman teamet. Varför inte ta ut hela gänget på isen under ledning av en professionell tränare? Kontakta kansliet på kansli@hammers.se eller ring 035-133390 för mer info och offert.

Bemanna med Hammers
Vi är inte direkt ett auktoriserat bemanningsföretag. Men vi är vana vid att hjälpa företag när de har mycket att göra. Vi har lagt golv, tömt containrar, inventerat och mycket annat. Har du och/eller ditt företag behov av hjälp – hör av dig till kansli@hammers.se eller ring oss på 035-133390 för mer info och offert.

Skänk pryttlar
Vi har över 450 spelare och i runda slängar 1000 anhöriga. Lägg därtill över 200 företagspartners och i under ett år besöker över 6000 unika individer våra arrangemang. Vår målgrupp är med andra ord stor. Har du något som du tror att någon av alla dessa är intresserad av att köpa på auktion/loppis eller kanske i samband med en match? Hör isf av dig till oss på kansli@hammers.se eller ring oss på 035-133390. Genom åren har vi sålt marmelad, dricka, väskor, båtar och mycket annat.

Fysträna med Hammers
Svårt med träningsmotivationen? Anmäl dig till någon av våra träningsgrupper och få proffsig draghjälp. Grupperna ses en gång per vecka i tio veckor. Tid: Tisdagar kl 12-13. Plats: Halmstad Arena. Nästa grupp startar: 11 augusti. Anmälan sker till fystranamedhammers@hammers.se. Vid för få anmälda startar ingen grupp. Kostnad: 1000 kr/person.

Bytardag
Tömma förrådet på onödiga hockeyprylar? Eller sugen på att handla begagnat? Då är vår Bytardagen något för dig. Mer information om Bytardagen får du genom att klicka på bilden till vänster

 
 

Sponsra oss
Äger eller jobbar du på ett företag som vill komma med i ett av Hallands största affärsnätverk och samtidigt synas mot intressenterna till Halmstad Kommuns femte största förening? I sådana fall är du varmt välkommen att sponsra oss. Vi erbjuder ett gediget och jordnära affärsnätverk och en uppsjö exponeringsmöjligheter. Klicka på bilden till vänsterför att få veta mer.

Vi kan ju inte tänka på allt själva…

Kanske har du en idé om hur vi kan skapa alternativa intäkter till vår förening eller andra sätt som människor kan stödja oss på. Vi är synnerligen öppna för förslag och för att göra det hela någorlunda strukturerat har vi skapat ett formulär där du kan lämna ditt förslag. Passar det bättre att ringa eller maila så går det givetvis bra, då använder du kansli@hammers.se eller 035-133390.

Ps. Den som varje år kommer med det bästa förslaget vinner en middag för två!