Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Mot allsvenskan

Tillsammans Mot allsvenskan

Truppnyheter

Tränare Jens Berggard kom idag med lite nyheter.

”Vi har gett Isak Spahiija från j20 ett a-lags kontrakt från nu och framåt. Vi har bara 6 backar så nu har vi 7, vi söker fortfarande en back till. Men tills vi får tag i en back till kommer vi testa av andra backar från våra juniorlag.

Isak är back född 05 från Malmö från början, Isak går 3:e året på Aspero.
Isak har fått spela 3 matcher på försäsongen med oss, och tränat i ca 1 månad med a-laget. Han har gjort det bra och kommer mer och mer in i det högre tempot som är på a-lags nivån.
En ambitiös kille, som har tagit stora kliv under sommaren framförallt kört en riktigt bra sommarträning där han byggt upp kroppen så han klarar att konkurrera på a-lags nivå.”

 

Vi hälsar Isak välkommen till Hammers A-lag

Relaterade inLägg

Efter Troja-Ljungby

Se ”Hammers på isen” och lite annat trevligt efter A-lagets seger i Overtime mot Troja i seriepremiären och avslutningsvis några ord med Jensa  

Läs mer »

Intervju med #22

Sist ut i raden av intervjuer inför seriepremiären så får vi lyssna på #22 Victor Gagic. Som vanligt står Matthias Bengtsson för intervjuandet.  

Läs mer »

Intervju med #9

Hammers Matthias Bengtsson intervjuar vår nyblivna assisterande lagkapten #9 William Berg som får dela med sig av sina tankar runt seriepremiären.  

Läs mer »