Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Bygger vi föreningen

Tillsammans Bygger vi föreningen

Tack för säsongen 23/24

Då var säsongen 2023/2024 till ända.

Just nu känns det lite surt att slutet inte blev riktigt som vi hoppats men då får vi ändå påminna oss om att det var A-lagets mest framgångsrika säsong i den nuvarande föreningens korta historia. Vi har verkligen gett ett avtryck i hockey-Sverige där vi än en gång var nederlagstippade inför grundseriestarten men har med all tydlighet bevisat motsatsen.

Att sluta säsongen med 5 lag före oss och 34 bakom oss kan inte kallas för annat än en framgång. Och denna gången fick vi ihop 8 poäng, senast 2021/2022 slutade vi på 4 poäng. Vi har dessutom nu flera uddamålsförluster där vi varit så väldigt väldigt nära.

All heder till våra spelare och alla andra i och runt A-laget för er insatts. Ni är guld värda. Spelare, ledare, styrelse, Sledgehammers, volontärer, sponsorer, publik och alla alla andra.

Nu väntar en lång sommar där vi alla kan hämta kraft inför kommande säsong.

Till er spelare som lämnar oss av en eller annan anledning: Ett stort TACK för er insatts. Denna säsong kommer vi att minnas ett bara tag. Stort lycka till vart ni än hamnar kommande säsong.

Till er som stannar kvar: Ett lika stort TACK till er. Nu väntar vi redan på att få se er på isen i höst igen med förhoppningen om att kunna ta Hammers ytterligare ett steg mot målet.

HAMMERS VI GER OSS ALDRIG!

Relaterade inLägg

Fler träningsmatcher

Besked om ytterligare träningsmatcher inför säsongen 2024/2025 Nu ser schemat ut så här: Bäcken Hemma lördag 17/8 kl 15.00 Borta onsdag 11/9 kl 19.00 Troja

Läs mer »

Årsmöte

Härmed kallas medlemmar i Halmstad Hammers HC till föreningens årsmöte. Datum/tid: torsdag den 13 juni kl. 18.00 Plats: Profil Hotel, Halmstad Plaza, Plaza Ballroom Vid årsmötet skall

Läs mer »