Tillsammans

Mot Allsvenskan

Sök

Info

Tillsammans Mot allsvenskan

Tillsammans Mot allsvenskan

Sista träningsmatchen hemma

Så var det dags för den sista träningsmatchen hemma innan vi avslutar med två på bortaplan. Läs vad Jensa har att säga inför matchen.

Dags för match igen, Troja på besök.
Ett lag vi spelade vår första träningsmatch mot för 3 veckor sen.
Det har hänt en hel del för bägge lagen sen dess, vi har spelat 4 matcher och lyckats vinna 2 av dom bägge på borta is, vi får hoppas vi kan ta första vinsten på hemma is.
Vi dras fortfarande med en del skador, men några av killarna har gått på is och har kunnat trycka på hårdare varje träning vi haft. Vi räknar med att någon är med och spelar under nästa vecka. Men precis som innan chansar vi inte utan väntar tills killarna är 100% redo att kunna spela match.

Till dagens match ställer vi Crespin i målet och fyller på med 3 junior forwards.
Vi vill se att spelet med puck går åt rätt håll, urspelen sitter bättre och att vi kan få ett bättre tryck och driv mot motståndare målet.

Välkomna till kvällens match

Coach Berggard

Dela:

Läs mer

Har du förbättringsförslag, önskemål eller behöver du på annat sätt komma i kontakt med oss?

Fyll i detta formuläret så återkopplar vi snarast!

Relaterade inLägg

Ännu en back förlänger

I kväll kom beskedet från Niklas Söderström, Hammers sportansvarige, att man förlängt med #10 Ludvig Wulff. Ludvig som är en ”egen produkt” tog verkligen stora

Läs mer »

Dubbla förlängningar

Som sportchef Niklas Söderström lovat så presenterades idag dubbla förlängningar i form av #22 Victor Gagic och #11 Lucas Sjöblom. Victor Gagic går in i

Läs mer »