Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Bygger vi föreningen

Tillsammans Bygger vi föreningen

Sista träningsmatchen hemma

Så var det dags för den sista träningsmatchen hemma innan vi avslutar med två på bortaplan. Läs vad Jensa har att säga inför matchen.

Dags för match igen, Troja på besök.
Ett lag vi spelade vår första träningsmatch mot för 3 veckor sen.
Det har hänt en hel del för bägge lagen sen dess, vi har spelat 4 matcher och lyckats vinna 2 av dom bägge på borta is, vi får hoppas vi kan ta första vinsten på hemma is.
Vi dras fortfarande med en del skador, men några av killarna har gått på is och har kunnat trycka på hårdare varje träning vi haft. Vi räknar med att någon är med och spelar under nästa vecka. Men precis som innan chansar vi inte utan väntar tills killarna är 100% redo att kunna spela match.

Till dagens match ställer vi Crespin i målet och fyller på med 3 junior forwards.
Vi vill se att spelet med puck går åt rätt håll, urspelen sitter bättre och att vi kan få ett bättre tryck och driv mot motståndare målet.

Välkomna till kvällens match

Coach Berggard

Relaterade inLägg

Ny Bronspartner

Hallarna har valt att växla upp ett steg och är numera en av Hammers Bronspartners vilket vi självklart är glada för. För alla dina dagar

Läs mer »

VI FYLLER PÅ I U16

Sportchef David Axebrink om U16: – Trots semestertider och härligt väder så ligger vi i. U16 nästa år kommer att coachas utav Huvudtränare Hampus Möllerström

Läs mer »