Piteå HC
Vimmerby HC

För Hammers del blir det en total vägsträcka på 563,3 mil. I och med att vi åker från Piteå direkt till Vimmerby så blir det llie kortare än de 610,8 mil det annars hade blivit. Men vi är säkra på att alla i bussen nöjer sig med de 563 milen.

Kvalserien spelas som en vanlig serie med möten hemma/bort dvs. totalt 10 omgångar.

Matcherna spelas enligt ”Seriemetoden” dvs. 3 poäng till vinnande lag. Är det lika efter 3 perioder så blir det spel 3 mot 3 i fem minuter och därefter straffar. 1 poäng till varje lag och 1 bonuspoäng till det lag som vinner i Overtime eller på straffar.

Vinnaren av serien spelar i Hockeyallsvenskan 2024/2025. Övriga lag i Hockeyettan

Första matchen den 30/3 och under måndagen vet vi förhoppningsvis om det blir hemma eller borta och även hur övriga matcher skall spelas.

Relaterade inLägg

Efter Troja

Här bjuder vi på Klackens sång, Hammers på isen, Spårvagnen och till slut några ord med Jensa. Allt efter lagets härliga seger med 3-1 borta