Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Bygger vi föreningen

Tillsammans Bygger vi föreningen

Företagshockey

Sugen på att vara hockeyspelare för en dag? Så kul! På den här sidan kan läsa mer om vilka möjligheter som finns för företag att testa hockey. Varmt välkommen att utmana kollegor, kunder, leverantörer eller rentav konkurrenter!

 

Vad är Hammers företagshockey?

En möjlighet att testa hockey utan att behöva fixa allt själv. Vi ser till att du får både på och av dig all utrustning. Det enda du behöver göra är att spela!

 

Vad ingår?

Vi kan fixa det mesta. Självfallet ingår lån av full hockeyutrustning, hyra av is samt utbildade domare och/eller tränare. Utöver det kan vi mot kostnad även fixa konferensmöjligheter, mat/fika, biljetter till match etc. Om så önskas kan vi till och med lösa så att er match blir filmad, kommenterad och bevarad för eftervärlden.

 

Hur går det till?

Första steget är att du kontaktar oss så att vi kan boka en tid för när ni ska spela. När ni kommer hit hjälper vi er att sätta på utrustningen. Därefter är det bara att tuta och köra. Ni väljer själva om ni vill spela match, ’bara’ träna eller både och. Efter avslutat pass hjälper vi er av med utrustningen och om det behövs även av isen 😉

 

Hur ser upplägget ut?

Det är bra om ni är på plats ca 1 tim innan passet startar, det tar lite tid att få på sig allt. Väl ute på isen inleder vi alltid med lite uppvärmning för att undvika skador och känna på grejerna. Därefter väljer ni om det ska spelas match eller om vi ska köra lite klassiska hockeyövningar. Passet varar ca 1 timma. Minimum antal deltagare är 5 personer och som mest kan vi ta emot upp till 40 personer.

 

Vi är sugna på att möta andra företag/kompisgäng – hur gör vi?

Kul! Vi hjälper er gärna att sy ihop ett schysst upplägg. Kontakta oss för mer info! Vid stort intresse kommer en liga sättas samman där ni får möjlighet att delta.

 

Vilka regler är det som gäller?

För att undvika skador kör vi veteranregler, dvs inga tacklingar eller slagskott.

 

Vilka kan vara med?

Hos oss kan alla spela hockey. Vet du med dig att du har en gammal skada eller något annat som medspelarna bör känna till, vänligen meddela oss.

 

Vad ska jag ha med mig?

Det är skönt att ha underställ eller annan tätt åtsittande klädsel under hockeyutrustningen. Har du egna skridskor och/eller annan utrustning som du vill nyttja istället för att låna av oss är du givetvis välkommen att ta med den. Släng även med handduk, underkläder och hygienartiklar i väskan.

 

Vad kan jag förvänta mig av upplevelsen?

För dig som helt ny inom ishockey väntar många insikter såsom att isen är hal, pucken är hård och att hockey doftar lite speciellt. Oavsett dina förkunskaper vågar vi lova att du lämnar oss med många härliga skratt i bagaget.

 

Vad kostar det?

Då vi som klubb har en hel del att göra kring eventet har vi en fast kostnad på 3000 kr/event. Utöver detta tillkommer en deltagaravgift a 500 kr.

 

Vi är intresserade – hur gör vi?

Vänligen hör av dig till vårt kansli på events@hammers.se eller 035-133390 så hjälper vi er hela vägen! Betalning sker per kort/swish på plats eller via faktura.

 

Varma hälsningar!

 

Halmstad Hammers HC

 

Psst. Vi har fler möjligheter att lira hockey. Du som vill spela ofta kan välja Amatörerna eller Small Ice Hockey. Grupperna tränar varje vecka. Läs mer under menyvalet ”Övriga lag” på www.hammers.se

Relaterade inLägg