Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Bygger vi föreningen

Tillsammans Bygger vi föreningen

J20 Try-out

Halmstad Hammers J20 Region bjuder in till Try-Out, datum är den 1/4 mellan klockan 13.00-18.00. Under dagen kommer ni genomföra ett ispass, ett fyspass samt spela en internmatch, allt för att ni ska få möjligheten att synas så mycket som möjligt.

Beroende på hur många ni blir kommer vi fylla upp med egna spelare från vårt J18 lag som kan ge er stöd och svar på frågor om ni har sådana.

Under dagen kommer det ske en frågestund från er spelare gentemot oss tränare och spelare. Det vi söker är spelare som är födda år 04-05, alla spelartyper är välkomna att vara med på try-outen.

För medverkan krävs anmälan innan den 29/3 anmälan görs till huvudtränaren för J20 Linus Sjösten på han mailadress: Linus_halmstad97@hotmail.com . Man kan också skicka ett sms på 0733922522. Var vänlig att skicka ett sms innan ni ringer då jag ofta sitter i möten under arbetsdagarna.

 

Ledarstaben i Halmstad önskar deltagande spelare varmt välkomna!

Relaterade inLägg

Kvartsfinal

I Hockeyettan Play har vi nu just sett Sportansvarige Niklas Söderström välja Strömsbro som motståndare i kvartsfinalen. Vi möts hemma den 5/3 samt 6/3 och

Läs mer »