Tillsammans

Mot Allsvenskan

Sök

Info

Tillsammans Mot allsvenskan

Tillsammans Mot allsvenskan

J20 Try-out

Halmstad Hammers J20 Region bjuder in till Try-Out, datum är den 1/4 mellan klockan 13.00-18.00. Under dagen kommer ni genomföra ett ispass, ett fyspass samt spela en internmatch, allt för att ni ska få möjligheten att synas så mycket som möjligt.

Beroende på hur många ni blir kommer vi fylla upp med egna spelare från vårt J18 lag som kan ge er stöd och svar på frågor om ni har sådana.

Under dagen kommer det ske en frågestund från er spelare gentemot oss tränare och spelare. Det vi söker är spelare som är födda år 04-05, alla spelartyper är välkomna att vara med på try-outen.

För medverkan krävs anmälan innan den 29/3 anmälan görs till huvudtränaren för J20 Linus Sjösten på han mailadress: Linus_halmstad97@hotmail.com . Man kan också skicka ett sms på 0733922522. Var vänlig att skicka ett sms innan ni ringer då jag ofta sitter i möten under arbetsdagarna.

 

Ledarstaben i Halmstad önskar deltagande spelare varmt välkomna!

Dela:

Läs mer

Har du förbättringsförslag, önskemål eller behöver du på annat sätt komma i kontakt med oss?

Fyll i detta formuläret så återkopplar vi snarast!

Relaterade inLägg

Ännu en back förlänger

I kväll kom beskedet från Niklas Söderström, Hammers sportansvarige, att man förlängt med #10 Ludvig Wulff. Ludvig som är en ”egen produkt” tog verkligen stora

Läs mer »

Dubbla förlängningar

Som sportchef Niklas Söderström lovat så presenterades idag dubbla förlängningar i form av #22 Victor Gagic och #11 Lucas Sjöblom. Victor Gagic går in i

Läs mer »