Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Bygger vi föreningen

Tillsammans Bygger vi föreningen

Inför Kristianstad

Allettan premiär 
Då var det äntligen dags för match igen, ska bli riktigt kul att få spela om poäng igen. 

En kort summering av höstens matcher, vi slutar på 3:e plats i tabellen tar 41 poäng och vinner boxplay ligan. En grymt bra höst av laget. Och vi har spelat en bra hockey, där vi som lag och individuellt tagit stora kliv under hela resan. 

Nu gäller det att ladda om ta en match i taget och fortsätta tro på det vi gör, vi vet att vi kan matcha alla lag i serien om vi gör det tråkiga hårda jobbet byte för byte och match efter match. 

Vi ställs mot Kristianstad i premiären, ett skickligt lag med många spelare med erfarenhet från allsvenskan. Vi vann en varsin match i höst serien. Bägge matcherna var tajta och tuffa och kunde slutat hursomhelst. 

För oss gäller det att komma upp i noggrannheten i spelet med pucken, göra jobbet när vi inte har pucken. Vinna våra kamper framför bägge målen. 
Det är ett laddat Hammers lag som vill ute och lira match. 
Vi hoppas att ni publiken som vanligt hjälper oss till tre poäng. 

Tillsammans bygger vi föreningen 

Coach Berggard

Relaterade inLägg

Ny Bronspartner

Hallarna har valt att växla upp ett steg och är numera en av Hammers Bronspartners vilket vi självklart är glada för. För alla dina dagar

Läs mer »

VI FYLLER PÅ I U16

Sportchef David Axebrink om U16: – Trots semestertider och härligt väder så ligger vi i. U16 nästa år kommer att coachas utav Huvudtränare Hampus Möllerström

Läs mer »