Tillsammans

Mot Allsvenskan

Sök

Info

Tillsammans Mot allsvenskan

Tillsammans Mot allsvenskan

Inför Kalmar HC

Två bortamatcher den senaste veckan och två i nästa vecka, då sticker vi mellan med en hemma. Så här lyder Jensas tankar inför den:

”Ny match och Kalmar HC kommer på besök, Kalmar ligger på en andra plats i tabellen. Och kommer från en vinst mot Skövde. Det blir tredje mötet denna säsongen mot Kalmar bägge lagen har vunnit sina hemma matcher, det har varit två jämna matcher med hög fart.

Vi kommer från vinst senast mot Visby, och vi har fått spendera några dagar på resande fot där laget fått ännu mer tid på att stärka vår fantastiska lagmoral.

Jag tror bägge lagen har bra koll på varandra vilka styrkor och svagheter lagen har, så det kommer säkert bli en match med hög fart och för oss gäller det att vinna kamperna framför bägge målen och att bli lite rakare i vårt spel.
Wulff fortfarande sjuk och Jonathan Golding in som backup målvakt, annars samma trupp som sist.

Tillsammans bygger vi föreningen

Coach Berggard”

Dela:

Läs mer

Har du förbättringsförslag, önskemål eller behöver du på annat sätt komma i kontakt med oss?

Fyll i detta formuläret så återkopplar vi snarast!

Relaterade inLägg

Ännu en back förlänger

I kväll kom beskedet från Niklas Söderström, Hammers sportansvarige, att man förlängt med #10 Ludvig Wulff. Ludvig som är en ”egen produkt” tog verkligen stora

Läs mer »

Dubbla förlängningar

Som sportchef Niklas Söderström lovat så presenterades idag dubbla förlängningar i form av #22 Victor Gagic och #11 Lucas Sjöblom. Victor Gagic går in i

Läs mer »