Tillsammans

Mot Allsvenskan

Sök

Info

Tillsammans Mot allsvenskan

Tillsammans Mot allsvenskan

Inför Hammers – Skövde IK

Äntligen är det dags för match igen. Premiär i AllEttan på hemmais mot Skövde.
Julafton med Kalle och hans vänner han vi fira, en träning sent på annandagen och imorgon drar vi igång med matcherna igen.
Senast matchen mot Vimmerby slutade med fest och glada miner, så det är med positiva känslor vi startar AllEttan. Vi har uppfyllt ett av våra delmål för denna säsongen, och nu ska det bli intressant att och kul att få spela mot nya lag. Först ut Skövde som blev 2:a i västra serien. Skövde är ett skridsko starkt lag som vill spela med mycket fart.
För oss blir det viktigt att våga spela vårt spel, med snabba spelvändningar och mycket fart. Lita på vårt system, och ta kampen varje byte.

Vi har Niva skadade, Sjöblom rehabar denna veckan ut. Vi lånar in Adam Ahnberg från Gislaved som back up till Crespin. Ett stort tack till Gislaved för att vi får låna Adam.

Tillsammans bygger vi föreningen

Coach Berggard

Dela:

Läs mer

Har du förbättringsförslag, önskemål eller behöver du på annat sätt komma i kontakt med oss?

Fyll i detta formuläret så återkopplar vi snarast!

Relaterade inLägg

Ännu en back förlänger

I kväll kom beskedet från Niklas Söderström, Hammers sportansvarige, att man förlängt med #10 Ludvig Wulff. Ludvig som är en ”egen produkt” tog verkligen stora

Läs mer »

Dubbla förlängningar

Som sportchef Niklas Söderström lovat så presenterades idag dubbla förlängningar i form av #22 Victor Gagic och #11 Lucas Sjöblom. Victor Gagic går in i

Läs mer »