Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Mot allsvenskan

Tillsammans Mot allsvenskan

Hammers-Strömsbro match 3

Då var det dags för säsongens första slutspelsmatch hemma mot Strömsbro. Och vi hoppas på mycket publik som stöttar laget och skapar en magisk stämning i arenan.

Tredje matchen på fem dagar mot samma motstånd nu börjas det byggas upp ner och mer känslor mellan spelarna och det gäller att man klarar av det mentala och fysiska spelet.

Vi ville självklart vinna bägge matcherna uppe i Gävle men samtidigt tycker vi att vi satt oss i ett bra utgångsläge inför fortsättningen när vi kunde vinna match nr två.

Vi vet om att Strömsbro har tagit fler poäng på bortais. Och att dom är skickliga på att ställa om snabbt och har en hög fart.
För oss gäller det att vara noggranna i spelet med pucken, trycka mycket puckar på mål, åka mycket skridskor och ta kampen varje byte.

Crespin i mål och samma lag som senast.

Tillsammans bygger vi föreningen

Coach Berggard

Relaterade inLägg

Efter Troja-Ljungby

Se ”Hammers på isen” och lite annat trevligt efter A-lagets seger i Overtime mot Troja i seriepremiären och avslutningsvis några ord med Jensa  

Läs mer »

Intervju med #22

Sist ut i raden av intervjuer inför seriepremiären så får vi lyssna på #22 Victor Gagic. Som vanligt står Matthias Bengtsson för intervjuandet.  

Läs mer »

Intervju med #9

Hammers Matthias Bengtsson intervjuar vår nyblivna assisterande lagkapten #9 William Berg som får dela med sig av sina tankar runt seriepremiären.  

Läs mer »