Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Bygger vi föreningen

Tillsammans Bygger vi föreningen

Hammers-Strömsbro match 3

Då var det dags för säsongens första slutspelsmatch hemma mot Strömsbro. Och vi hoppas på mycket publik som stöttar laget och skapar en magisk stämning i arenan.

Tredje matchen på fem dagar mot samma motstånd nu börjas det byggas upp ner och mer känslor mellan spelarna och det gäller att man klarar av det mentala och fysiska spelet.

Vi ville självklart vinna bägge matcherna uppe i Gävle men samtidigt tycker vi att vi satt oss i ett bra utgångsläge inför fortsättningen när vi kunde vinna match nr två.

Vi vet om att Strömsbro har tagit fler poäng på bortais. Och att dom är skickliga på att ställa om snabbt och har en hög fart.
För oss gäller det att vara noggranna i spelet med pucken, trycka mycket puckar på mål, åka mycket skridskor och ta kampen varje byte.

Crespin i mål och samma lag som senast.

Tillsammans bygger vi föreningen

Coach Berggard

Relaterade inLägg

Ny Bronspartner

Hallarna har valt att växla upp ett steg och är numera en av Hammers Bronspartners vilket vi självklart är glada för. För alla dina dagar

Läs mer »

VI FYLLER PÅ I U16

Sportchef David Axebrink om U16: – Trots semestertider och härligt väder så ligger vi i. U16 nästa år kommer att coachas utav Huvudtränare Hampus Möllerström

Läs mer »