Tillsammans

Mot Allsvenskan

Sök

Info

Tillsammans Mot allsvenskan

Tillsammans Mot allsvenskan

Hammers Road Trip dag 1

Hammers tillbringar som bekant hela Påskhelgen på vägarna. Långfredagen gick åt till att ta oss de cirka 80 milen upp till Hudiksvall. Som alltid så åker vi med Veinge Buss.

Dagen inleddes med isträning innan vi lastade bussen.

Första etappen tog oss strax norr om Mjölby där vi stannade och åt lunch. Vi hade som vi brukar med oss Restaurang Skyttens goda Spagetti & Köttfärssås.

Förbi Stockholm och vidare norrut tills vi kom till Tönnebro där vi stannade till vid Värdshuset och åt en god kvällsmat.

Runt kl. 20.00 var vi framme i Hudiksvall och körde till ishallen där vi fick lastat in alla trunkar, klubbor och allt annat. Måste säga att det är en Väldigt annorlunda ishall minst sagt. Skall bli kul att se den invändigt också, det var släkt när vi kom nu.

Sedan bar det av till hotellet där vi checkade in och efter 80 mil i buss så var det gott att ta det lugnt en stund innan man somnade in.

Påskafton börjar med frukost 08:30. Vid 10-tiden går vi en gemensam promenad. Lunch vid 12-tiden och då har vi också checkat ut från hotellrummen och någon gång innan 14:00 är vi tillbaka i ishallen.

Relaterade inLägg

Intersport Klubbdagar

Mellan den 24/9 – 2/10 har vår samarbetspartner Intersport 25% rabatt på allt i butik och på intersport.se, ett perfekt läge att köpa det ni behöver

Läs mer »

Topp 20 abonnemang

Halmstad Hammers ligger på en sjätteplats av de lag som sålt flest TV-abonnemang i Hockeyettan? Ett stort tack till våra supportrar för att ni följer

Läs mer »