Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Bygger vi föreningen

Tillsammans Bygger vi föreningen

Hammers Road Trip dag 1

Hammers tillbringar som bekant hela Påskhelgen på vägarna. Långfredagen gick åt till att ta oss de cirka 80 milen upp till Hudiksvall. Som alltid så åker vi med Veinge Buss.

Dagen inleddes med isträning innan vi lastade bussen.

Första etappen tog oss strax norr om Mjölby där vi stannade och åt lunch. Vi hade som vi brukar med oss Restaurang Skyttens goda Spagetti & Köttfärssås.

Förbi Stockholm och vidare norrut tills vi kom till Tönnebro där vi stannade till vid Värdshuset och åt en god kvällsmat.

Runt kl. 20.00 var vi framme i Hudiksvall och körde till ishallen där vi fick lastat in alla trunkar, klubbor och allt annat. Måste säga att det är en Väldigt annorlunda ishall minst sagt. Skall bli kul att se den invändigt också, det var släkt när vi kom nu.

Sedan bar det av till hotellet där vi checkade in och efter 80 mil i buss så var det gott att ta det lugnt en stund innan man somnade in.

Påskafton börjar med frukost 08:30. Vid 10-tiden går vi en gemensam promenad. Lunch vid 12-tiden och då har vi också checkat ut från hotellrummen och någon gång innan 14:00 är vi tillbaka i ishallen.

Relaterade inLägg

HockeyEttan 2024/2025

Då var det klart hur serieindelningen blir och för vår del blev det så här: SÖDRA: Alvesta Halmstad Troja-Ljungby Karlskrona KRIF Kristianstad Mörrum Tyringe Pantern

Läs mer »