Sök

Info

Tillsammans Bygger vi föreningen

Efter Visby Roma

Kvällens tillställning på Gotland startade i ett ställningskrig. Visby började starkast genom några bra anfall där Creepy fsom så många gånger förr fick visa prov på sitt fina målvaktspel med ett par högklassiga räddningar. Efter en period där Hammers fått rikta in sig på försvarsspel började matchbilden jämna ut sig och Hammers började lyfta upp spelet och skapade flertalet kvalificerade målchanser. Andra och tredje perioden var också en jämn tillställning med en känsla av att Hammers får matchbilden dit dem vill och kontrollerar händelserna ute på isen.

Matchsummering:

0-1 Tom Johansson (A. Blomberg, L. Sjöblom)
0-2 Marcus Borgh (W. Berg)
0-3 William Berg (H. Johansson)

Relaterade inLägg

Efter Troja

Här bjuder vi på Klackens sång, Hammers på isen, Spårvagnen och till slut några ord med Jensa. Allt efter lagets härliga seger med 3-1 borta