Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Mot allsvenskan

Tillsammans Mot allsvenskan

Ännu en back förlänger

I kväll kom beskedet från Niklas Söderström, Hammers sportansvarige, att man förlängt med #10 Ludvig Wulff. Ludvig som är en ”egen produkt” tog verkligen stora steg i sitt hockeyspel under den gångna säsongen och var en viktig kugge i försvarsspelet men svarade även för 8 poäng (4+4). Lagledningen ser med förväntan fram emot att ”Ludde” tar ännu något steg den kommande säsongen.

 

Vi har även fått besked om att några lämnar oss. Tommy Lee och Karl Pålsson har valt att lämna och Hammers hade ingen chans att matcha de bud dessa fått. Vi tackar båda för deras tid i Hammers och önskar dom lycka till.

Idag kom då även beskedet att Ass.tränare David Axebrink lämnar för Rögles J20. Vi beklagar självklart att David lämnar men har full förståelse för att han inta kan avstå denna chans säger Hammers Niklas Söderström. Vi önskar även David lycka till.

Relaterade inLägg

Efter Troja-Ljungby

Se ”Hammers på isen” och lite annat trevligt efter A-lagets seger i Overtime mot Troja i seriepremiären och avslutningsvis några ord med Jensa  

Läs mer »

Intervju med #22

Sist ut i raden av intervjuer inför seriepremiären så får vi lyssna på #22 Victor Gagic. Som vanligt står Matthias Bengtsson för intervjuandet.  

Läs mer »

Intervju med #9

Hammers Matthias Bengtsson intervjuar vår nyblivna assisterande lagkapten #9 William Berg som får dela med sig av sina tankar runt seriepremiären.  

Läs mer »