Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Bygger vi föreningen

Tillsammans Bygger vi föreningen

Truppnytt

Så var det dags för lite nyheter i spelartruppen.

Man har nu gjort klart med backen Elias Dynell som tillhörde Skövde IK föregående säsong men som tyvärr var skadad större delen av säsongen. Elias, som var på tal redan inför föregående säsong är nu dock helt frisk och redo för spel. Söder beskriver honom som en skridskoskicklig back.

Man har också gjort klart med två spelare på try-out kontrakt. Båda backar. Det är bekantingarna Robin Holm som gjorde två säsonger i Hammers 2018-2020 och som avslutade den gånga säsongen i KRIF och dessutom Andres Andersson som spelat de senaste säsongerna i Ravens

Vi hälsar alla tre välkomna till Hammers.

När det gäller Alexander Edström så pratar lagledningen med honom. Alexander har en liten skada som gör att han inte kan köra för fullt och kan han inte det så vill han heller inte spela. Han jobbar för fullt med att komma till rätta med detta och så fort det är OK så blir det Hammers han spelar i. Vi hoppas självklart alla att det blir bra. Inte minst för Alexanders egen skull.

Karl Pålsson är även han på gång. Söder är optimistisk om att Kalle skall vara klar för spel till seriestart och då självklart i Hammers. Alla ser vi fram emot att se Kalle i Hammers igen.

 

Relaterade inLägg

HockeyEttan 2024/2025

Då var det klart hur serieindelningen blir och för vår del blev det så här: SÖDRA: Alvesta Halmstad Troja-Ljungby Karlskrona KRIF Kristianstad Mörrum Tyringe Pantern

Läs mer »