Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Bygger vi föreningen

Tillsammans Bygger vi föreningen

Trippel i Nyheter

På ett bräde så nästan dubblar vi den klara truppen när vi kan presentera två förlängningar och ett nyförvärv.

Så här säger Fredda: ”Lagbygget fortsätter att ta form.

Vi är glada att både Hampus Johansson samt Hugo Johansson fortsätter ytterligare en säsong i Hammers tröjan. Hampus som är en egen produkt och har tagit stora kliv framför allt i år med ett stabilt backspel i båda riktningarna. Hugo går in på sin femte säsong i Hammers och har varit en viktig kugge under flera år och bidragit stort i sin roll framför allt i boxplay och det defensiva spelet.

Vi kan också presentera vårt första nyförvärv Jonatan Lundgren, senast med klubbadress Kalmar, men har spelat och är uppvuxen i Skellefteå. En stor stark och vältränad defensiv back som spelar enkelt. Jonatan kommer passa bra in i vår grupp. Varmt välkommen Jonatan.”

Detta var väl en nyhet väl värd att vänta på eller? Lagbygget fortsätter och vi förväntar oss att snart komma med ytterligare pusselbitar.

Relaterade inLägg

Årsmöte

Härmed kallas medlemmar i Halmstad Hammers HC till föreningens årsmöte. Datum/tid: torsdag den 13 juni kl. 18.00 Plats: Profil Hotel, Halmstad Plaza, Plaza Ballroom Vid årsmötet skall

Läs mer »

Första träningsmatcherna

Dagens andra nyhet är att den kommande säsongens två första träningsmatcher är spikade. Borta och sedan hemma mot Kristianstads IK. En svalkande nyhet i sommarvärmen.

Läs mer »