Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Bygger vi föreningen

Tillsammans Bygger vi föreningen

Presentation styrelsemedlemmar

Som vi tidigare utlovat publicerar vi under de närmsta dagarna en djupare presentation av våra styrelsemedlemmar.  

 

Först ut är ordförande Peter och vice ordförande Sebastian. 

 

Har ni några frågor eller vill komma i kontakt med oss vänligen maila till kansli@hammers.se 

 

Peter Fredriksson, 62 år 

 

Flyttade till Halmstad 2012 och började arbeta som verksamhetschef på Vårdcentralen Nyhem och Andersberg, samt Kvälls- och helgmottagningen i Halmstad. Sedan 2016 arbetar jag som verksamhetsutvecklare i Närsjukvården Region Halland. Innan jag flyttade till Halmstad bodde jag i Stockholm där jag bl a har arbetat i läkemedelsindustrin och senast som chef på en ambulansstation. 

 

Mitt uppdrag som ordförande i Halmstad Hammers är mycket inspirerande, men även utmanande såklart. Vi har en fantastisk styrelse som är engagerade och som vill återskapa en stabil förening med en långsiktig strategi för våra verksamheter. I mitt uppdrag kommer jag var synlig, lyhörd och engagerad, men samtidigt tydlig och konsekvent när det gäller styrelsens uppdrag och mål. 

 

På fritiden sjunger jag i Halmstad vokalensemble, spelar golf, umgås med familjen och njuter av att vara en Halmstadbo sedan 11 år tillbaka. 

 

Sebastian Nilsson, 32 år.  

 

Flyttade till Halmstad 2016 för att spela i A-laget och gjorde så fram till 2019 då jag fick äran att vara lagkapten. Idag bor jag med sambo och vår son i Karlstorp. Jobbar till vardags som Account Manager på Canon.

Kommer ursprungligen från Stockholm men vuxit upp på Öland. Hockeyn har givit mig möjligheten att få vara del av en rad olika fina föreningar och bo på många orter i Sverige och Norge. Dessa erfarenheter hopps jag kunna ta med mig in i styrelsen för att föra Halmstad Hammers framåt.

Fritiden spenderas med familjen, på golfbanan eller i padelhallen. 

Relaterade inLägg

Fler träningsmatcher

Besked om ytterligare träningsmatcher inför säsongen 2024/2025 Nu ser schemat ut så här: Bäcken Hemma lördag 17/8 kl 15.00 Borta onsdag 11/9 kl 19.00 Troja

Läs mer »

Årsmöte

Härmed kallas medlemmar i Halmstad Hammers HC till föreningens årsmöte. Datum/tid: torsdag den 13 juni kl. 18.00 Plats: Profil Hotel, Halmstad Plaza, Plaza Ballroom Vid årsmötet skall

Läs mer »