Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Mot allsvenskan

Tillsammans Mot allsvenskan

Presentation styrelsemedlemmar

Som vi tidigare utlovat publicerar vi under de närmsta dagarna en djupare presentation av våra styrelsemedlemmar.  

 

Först ut är ordförande Peter och vice ordförande Sebastian. 

 

Har ni några frågor eller vill komma i kontakt med oss vänligen maila till kansli@hammers.se 

 

Peter Fredriksson, 62 år 

 

Flyttade till Halmstad 2012 och började arbeta som verksamhetschef på Vårdcentralen Nyhem och Andersberg, samt Kvälls- och helgmottagningen i Halmstad. Sedan 2016 arbetar jag som verksamhetsutvecklare i Närsjukvården Region Halland. Innan jag flyttade till Halmstad bodde jag i Stockholm där jag bl a har arbetat i läkemedelsindustrin och senast som chef på en ambulansstation. 

 

Mitt uppdrag som ordförande i Halmstad Hammers är mycket inspirerande, men även utmanande såklart. Vi har en fantastisk styrelse som är engagerade och som vill återskapa en stabil förening med en långsiktig strategi för våra verksamheter. I mitt uppdrag kommer jag var synlig, lyhörd och engagerad, men samtidigt tydlig och konsekvent när det gäller styrelsens uppdrag och mål. 

 

På fritiden sjunger jag i Halmstad vokalensemble, spelar golf, umgås med familjen och njuter av att vara en Halmstadbo sedan 11 år tillbaka. 

 

Sebastian Nilsson, 32 år.  

 

Flyttade till Halmstad 2016 för att spela i A-laget och gjorde så fram till 2019 då jag fick äran att vara lagkapten. Idag bor jag med sambo och vår son i Karlstorp. Jobbar till vardags som Account Manager på Canon.

Kommer ursprungligen från Stockholm men vuxit upp på Öland. Hockeyn har givit mig möjligheten att få vara del av en rad olika fina föreningar och bo på många orter i Sverige och Norge. Dessa erfarenheter hopps jag kunna ta med mig in i styrelsen för att föra Halmstad Hammers framåt.

Fritiden spenderas med familjen, på golfbanan eller i padelhallen. 

Relaterade inLägg

Efter Troja-Ljungby

Se ”Hammers på isen” och lite annat trevligt efter A-lagets seger i Overtime mot Troja i seriepremiären och avslutningsvis några ord med Jensa  

Läs mer »

Intervju med #22

Sist ut i raden av intervjuer inför seriepremiären så får vi lyssna på #22 Victor Gagic. Som vanligt står Matthias Bengtsson för intervjuandet.  

Läs mer »

Intervju med #9

Hammers Matthias Bengtsson intervjuar vår nyblivna assisterande lagkapten #9 William Berg som får dela med sig av sina tankar runt seriepremiären.  

Läs mer »