Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Bygger vi föreningen

Tillsammans Bygger vi föreningen

Presentation styrelsemedlemmar Del 3

Sista djupare presentationen av styrelsemedlemmar – idag är det suppleant Dennis och ledamöterna Thomas och Annas tur. 

Vi vill gärna ha en öppen dialog med alla i vår förening, vänligen kontakta oss på kansli@hammers.se ifall ni har frågor eller ideer.  Vi passar också på att påminna om vårt Dialogmöte den 16 augusti kl 18.00 i Halmstad Arena, konferensrum Aten. Ni är alla varmt välkomna – anmäl ert intresse till peter.baryton@telia.com alternativt 070-980 97 48 senast den 14 augusti. 

 

Dennis Lund, 47 år 

Född och uppväxt i Halmstad och har alltid varit intresserad utav ishockey. Har aldrig spelat ishockey men klev in som ungdomsledare i klubben för första gången 1999 i dåvarande Team

Jag tog en paus från kubben mellan 2003 och 2009 då båda mina söner föddes. När min äldste son började i hockeyskolan hösten 2009 så hittade vi tillbaka.

Till vardags jobbar jag som försäljningschef på Trivselhus och gör mitt fjärde år som
styrelsemedlem i klubben.

 

Thomas Högardh, 45 år. 

Jag har varit medlem och tränare i klubben sedan 2018 då jag och familjen flyttade till Halmstad från Huddinge i Stockholm. Jag växte upp i Södertälje där jag spelade hockey i olika klubbar i min ungdom. Min fru är uppväxt här i stan så det kändes naturligt att flytta hit till staden som vi båda tycker så mycket om.  

Jag har två barn som spelar i klubben och jag är tränare för ett av lagen. Innan vi flyttade hit så var jag tränare i Segeltorp. Under de senaste fem åren har jag vidareutbildat mig som tränare med inriktning främst mot barn- och ungdomar, men även mot junior och seniornivå.  

Tillvardags jobbar jag på Polismyndighetens säkerhetsavdelning. På min fritid tycker jag om att spela golf och ni kan ofta hitta mig på Ringenäs GK. 

 

Anna Petersson, 46 år 

 Jag har varit i föreningen i ca 15 år sedan äldste sonen började i Hockeyskolan. 

Det var ett nytt intresse som väcktes, när jag själv var ung var det fotboll och hästar som gällde för mig. 

Nu är barnen stora, den yngsta spelar i J18 i Hammers och den äldste har just flyttat till Oskarshamn och ska där spela sista året i J20. 

Jag har under alla år spenderat många timmar i ishallen, sett alla barnens matcher (med få undantag) samt väldigt många träningar. 

Jag har även under många år varit engagerad i kioskerna i föreningen, där jag under många år var kioskansvarig i barnens lag, samt  även varit huvudansvarig för kioskerna. Ett uppdrag jag tyckte var väldigt roligt då man träffar många härliga föräldrar från andra träningsgrupper. 

Till vardags jobbar jag på Rejmes Transportfordon AB på försäljningen. Ett jobb jag trivs mycket bra med och som innebär mycket kundkontakt. 

På fritiden tycker jag om att umgås med vänner samt att träna när lusten faller på. 

Relaterade inLägg

Ny Bronspartner

Hallarna har valt att växla upp ett steg och är numera en av Hammers Bronspartners vilket vi självklart är glada för. För alla dina dagar

Läs mer »

VI FYLLER PÅ I U16

Sportchef David Axebrink om U16: – Trots semestertider och härligt väder så ligger vi i. U16 nästa år kommer att coachas utav Huvudtränare Hampus Möllerström

Läs mer »