Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Bygger vi föreningen

Tillsammans Bygger vi föreningen

Presentation styrelsemedlemmar Del 2

Då fortsätter vi med presentationer av styrelsemedlemmar, här kommer sekreterare Linda och kassör Magnus. 

Har ni några frågor eller vill komma i kontakt med oss vänligen maila till kansli@hammers.se 

 

Linda Löfstedt Karlsson, 47 år. 

Med två pojkar (10 och 6 år) som spelar hockey så har vi hängt i ishallen i några år nu. Mitt intresse för hockey fanns inte där från början då jag var hästtjej som ung. Men sakta och säkert har det stärkts och nu inser jag så mycket denna fantastiska sport kan ge våra ungdomar. Yngsta killen går fortfarande i Hockeyskolan och den stora spelar i Team 13. Min man är Materialare och jag har varit Lagledare för Team 13. Så med andra ord har Halmstad Hammers och ishallen blivit vår familjeaktivitet. 

Jag jobbar som projektledare på ett IT-företag. Där leder jag både stora och små kundprojekt med fokus på förändring och förbättring. Genom åren har jag även samlat stor erfarenhet av ledarskap och kommunikation. Jag har alltid drivits av att effektivisera och få struktur i mitt arbete och vardag, vilket är något jag tar med mig som Sekreterare för Halmstad Hammers. 

För att Halmstad Hammers verksamhet ska drivas på ett stabilt sätt för framtiden behöver vi se över mycket i vår förening och vi behöver mycket ideellt engagemang. Det är vi alla tillsammans som sätter denna framtid! 

 

Magnus Tidstrand, 48 år 

  Jag har varit medlem i klubben sedan 2019, då sonen började i hockeyskolan. Mitt engagemang i föreningen började direkt som en av tränarna i Team 13. Utbildningen till hockeytränare är ständigt pågående. Min historia inom hockeyn grundar sig i min tid som aktiv i Troja Ljungby under min barndom upp till J20 Elite. Därefter har jag varit aktiv inom många idrottsföreningar i Ljungby/ Lagan. Bland annat har jag varit A-lagstränare i Lagan Innebandy, där vi var uppe och nosade på elitseriekontrakt. 

  Jag flyttade till Halmstad med familjen 2013 där jag driver eget bolag. Även min fru och dottern är aktiva inom idrotten i Halmstad. Stor del kommer att tillbringas i någon ishall vintertid då dottern håller på med konståkning. Under sommaren gillar jag att spela någon runda golf. 

Relaterade inLägg

Ny Bronspartner

Hallarna har valt att växla upp ett steg och är numera en av Hammers Bronspartners vilket vi självklart är glada för. För alla dina dagar

Läs mer »

VI FYLLER PÅ I U16

Sportchef David Axebrink om U16: – Trots semestertider och härligt väder så ligger vi i. U16 nästa år kommer att coachas utav Huvudtränare Hampus Möllerström

Läs mer »