Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Bygger vi föreningen

Tillsammans Bygger vi föreningen

On the road again

Hammers ger sig ut på vägarna igen kommande helg.

Läget i truppen då? Så här säger Fredda:

” Äntligen är vi tillbaks i träning efter ett uppehåll pga. att både spelare och ledare drabbats av Corona. Vi har nu alla i träning förutom Åkesson som är sjuk i corona. Även Tom Johansson är tillbaka och tränar för fullt. Nu ser vi fram emot att börja spela matcher igen.”

På lördag har man träning hemma i Valhall mellan 09:00 och 10:00. Runt 11:00 så lastar vi bussen och styr mot Stockholm.

Framåt kvällen anländer vi till vårt ”stammis hotell” Good Morning Hotell – Hägersten där vi bor tills på söndag då vi checkar ut vid 13:00 för att ta oss den korta biten till Segeltorpshallen som bara ligger en 5-6 km bort.

Efter matchen så packar vi förhoppningsvis med oss 3 poäng i bussen och åker hem till Halmstad där det lär vara måndag morgon innan vi är framme.

Här har ni en låt som passar Hammers bra just nu: Willie Nelson – On The Road Again

Relaterade inLägg

Årsmöte

Härmed kallas medlemmar i Halmstad Hammers HC till föreningens årsmöte. Datum/tid: torsdag den 13 juni kl. 18.00 Plats: Profil Hotel, Halmstad Plaza, Plaza Ballroom Vid årsmötet skall

Läs mer »

Första träningsmatcherna

Dagens andra nyhet är att den kommande säsongens två första träningsmatcher är spikade. Borta och sedan hemma mot Kristianstads IK. En svalkande nyhet i sommarvärmen.

Läs mer »