Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Bygger vi föreningen

Tillsammans Bygger vi föreningen

Ny på jobbet – Heléne Geijer

I augusti får kansliet ett efterlängtat tillskott i Heléne Geijer som kommer att inneha deltidstjänsten som bokförings- och redovisningsansvarig i Hammers.

– Det känns väldigt bra att få in Heléne och kunna stärka upp verksamheten ytterligare, säger klubbdirektör Håkan Strömqvist nöjt. Hennes erfarenhet och bakgrund är klockren för föreningen. Vi har haft Anette Pärna i styrelsen, som har gjort ett fantastiskt jobb med att sköta Hammers bokföring ideellt och hon har fått jättefin hjälp av Romy Ecklein och tidigare även av Jenny Andersson i bokslutstider.
– Men vår verksamhet börjar vara så stor, så det är inte rimligt att den funktionen vilar helt på frivilliga krafter, förklarar han. Så Heléne kommer att bli i en viktig kugge i verksamheten framåt.

Heléne beskriver sig själv som en pigg och aktiv person med många intressen i livet.
– Jag har ett stort intresse för resor och gastronomi, jag håller igång med golf och löpning och promenader, säger Heléne som får promenadsällskap av två-åriga amerikanska cockerspanieln Zigge.

Zigge är egentligen maken Fredriks hund, och maken är välbekant för många Halmstadbor från sin tid som kommunchef i staden.
– Vi har varit bosatta i Trelleborg, men flyttade ifjol tillbaka till Halland, närmare bestämt   Skummeslövstrand, för att komma närmare barn och barnbarn, berättar Heléne.

Ifjol fick Heléne erbjudande om att gå i förtid när banken, där hon varit anställd under många år, skar ner på verksamheten. Till en början njöt hon av all ledig tid.
– Men under vinterhalvåret så märkte jag att så här mycket ledig tid passar mig inte, säger hon glatt. Jag värdesätter visserligen att ha mer tid över för annat, men jag insåg fortfarande vill jobba.

Samtidigt som tankarna på att jobba deltid dök upp, så såg hon Hammers platsannons och kände direkt att det var det hon ville göra.
– Jag har både varit ideellt engagerad och ekonomiansvarig i Skövde IK under sju år, så föreningslivet med allt vad det innebär känner jag väl till, säger hon. Jag minns att vi slet som djur när Skövde gick upp i Allsvenskan, så jag har inga illusioner om en stillsam tillvaro i Hammers, skrattar hon.

– Jag vet exakt vilket engagemang som krävs av alla frivilliga och all personal för att det ska lyckas. Och jag vet hur roligt det är när man ser resultatet på vad man har åstadkommit tillsammans. Det är det jag ser framemot att få vara en del av här.

Heléne påbörjar sin tjänst 1 augusti och vi hälsar henne varmt välkommen till Hammers!

Relaterade inLägg