Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Bygger vi föreningen

Tillsammans Bygger vi föreningen

Nu införs totalförbud mot införsel av väskor vid större idrottsevenemang

Svenska Ishockeyförbundet och ligaorganisationerna SHL, SDHL, HockeyAllsvenskan och HockeyEttan har redan tidigare infört en rad trygghetsstärkande åtgärder för vår publik och personal.

Nu införs ett totalförbud mot införsel av väskor vid besök på våra matcher. Detta efter ett beslut från Polismyndigheten som bland annat gäller alla större idrottsevenemang.

Detta gäller alltså hos oss i Hammers nu på fredag när Troja-Ljungby kommer på besök och alla matcher framöver tills nya besked kommer.

Läs mer om detta på https://www.swehockey.se/biljetter/nyheter-foer-supportrar/nu-infoers-totalfoerbud-mot-infoersel-av-vaeskor-vid-hockeymatcher/

 

Polisen har nu förtydligat att ”Undantag för göras för personer med barn som behöver skötväska. Väskor som är godkända skall då noggrant kontrolleras av behörig personal”.

Det har även förtydligats att förbudet inte gäller journalister då dessa inte omfattas av definitionen ”Publik” och därmed inte omfattas av beslutet.

Relaterade inLägg

HockeyEttan 2024/2025

Då var det klart hur serieindelningen blir och för vår del blev det så här: SÖDRA: Alvesta Halmstad Troja-Ljungby Karlskrona KRIF Kristianstad Mörrum Tyringe Pantern

Läs mer »