Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Mot allsvenskan

Tillsammans Mot allsvenskan

Lagbygget inför 23-24

Vi får mycket frågor just nu om hur det går med lagbygget och det har vi full förståelse för.

I skrivande stund har vi 12 spelare med kontrakt och det kommer man självklart ingen stans med.

Sportansvarige Niklas Söderström och tränare Jens Berggard jobbar på för fullt för att få ihop truppen och har goda förhoppningar om att till slut ändå få ihop en konkurrenskraftig trupp. Man har diskussioner med alla kvarvarande spelare från den gångna säsongen och ett antal andra också men som alla förstår så är det tufft att från en redan väldigt liten budget som nu då nästan halverats, få ihop det hela.

Ingen gillar att få sin inkomst sänkt och hockeyspelare är inte annorlunda än alla oss andra i detta fallet.

Om ni själva undrar hur ni kan stötta så kika på supporterföreningen Sledgehammers insamling. Den hittar ni via deras Facebook-sida https://www.facebook.com/profile.php?id=100064413413291 Alla bidrag är lika välkomna.

Relaterade inLägg

Efter Troja-Ljungby

Se ”Hammers på isen” och lite annat trevligt efter A-lagets seger i Overtime mot Troja i seriepremiären och avslutningsvis några ord med Jensa  

Läs mer »

Intervju med #22

Sist ut i raden av intervjuer inför seriepremiären så får vi lyssna på #22 Victor Gagic. Som vanligt står Matthias Bengtsson för intervjuandet.  

Läs mer »

Intervju med #9

Hammers Matthias Bengtsson intervjuar vår nyblivna assisterande lagkapten #9 William Berg som får dela med sig av sina tankar runt seriepremiären.  

Läs mer »