Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Mot allsvenskan

Tillsammans Mot allsvenskan

J18 vidare till J18 Region kvalserien

Halmstad Hammers J18 placerade sig som 3:a i tabellen i grundserien, 1 poäng bakom tvåan. Vilket resulterade att det inte blev något spel i J18 ettan södra, istället blev det spel i fortsättningsserien.

Med 11 av 12 möjliga vinster i fortsättningsserien vann Halmstad Hammers J18 division 1 fortsättningsserien 1A överlägset. ”Hela laget har växt under fortsättningsserien, alla spelare har fortsatt utvecklats individuellt och samtidigt kämpat för laget. Gruppen har kommit ihop på ett bra sätt och alla drar åt samma håll.” säger tränaren Emil Åström.

Efter seriesegern i fortsättningsserien blev Bäcken HC motståndet i play-off till kvalserien för J18 Region (högsta J18 ligan), som spelas i bäst av tre.

I onsdags spelades  första matchen borta mot Bäcken och det blev vinst med 6-3.

 

Idag spelades match nummer 2 i Halmstad Arena där resultatet blev vinst 7-2.

Efter matchen säger Emil Åström:

”Matchen börjar lite svajigt och det märks att en viss nervositet finns bland spelarna. Men sen rycker vi upp oss och börjar sätta våra chanser. Efter 1-0 målet äger vi matchbilden i det stora hela, vi stänger matchen med 5-1 målet i början på tredje perioden efter vi spelat 5 minuter boxplay, som vi spelade på ett fantastiskt bra sätt.”

Vinsten innebär att Halmstad Hammers J18 går vidare till kvalserie till J18 Region. Första matchen spelas redan nästa vecka, exakta matchdatum är inte satta ännu.

Relaterade inLägg

Efter Troja-Ljungby

Se ”Hammers på isen” och lite annat trevligt efter A-lagets seger i Overtime mot Troja i seriepremiären och avslutningsvis några ord med Jensa  

Läs mer »

Intervju med #22

Sist ut i raden av intervjuer inför seriepremiären så får vi lyssna på #22 Victor Gagic. Som vanligt står Matthias Bengtsson för intervjuandet.  

Läs mer »

Intervju med #9

Hammers Matthias Bengtsson intervjuar vår nyblivna assisterande lagkapten #9 William Berg som får dela med sig av sina tankar runt seriepremiären.  

Läs mer »