Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Bygger vi föreningen

Tillsammans Bygger vi föreningen

Information om Kvartsfinal och vidare

Hammers A-lag är med resultaten i sista omgången klara för Kvartsfinal till Kvalserien till Hockeyallsvenskan.

Lag 1 och 2 i Allettorna är klara för spel i Semifinalen och lag 3 till 8 för Kvartsfinal tillsammans med vinnarna i Vårserierna

Tvåan och trean i de båda Vårserierna spelar just nu Play-In. Vallentuna Hockey möter Kalix HC och Borås HC möter KRIF Hockey i bäst av tre matcher. En omgång är spelad och Kalix och Borås har varsin seger.

Allt som allt 16 lag spelar Kvartsfinal i bäst av 5 matcher. De 8 högst rankade väljer motståndare bland de 8 sämst rankad. Allra högst rankade väljer först och sedan i fallande ordning. Högst rankade lag i varje möte spelat H-H-B-B-H. Speldagar är 7/3, 8/3, 11/3, 12/3 och 15/3. Vinnarna går till Semifinal.

Semifinal spelas av de 8 vinnarna i Kvartsfinalen plus 1:an och 2:an från de båda Allettorna. Totalt 12 lag. De 6 vinnarna spelar sedan själva Kvalserien men mer om detta när det blir aktuellt.

Relaterade inLägg

HockeyEttan 2024/2025

Då var det klart hur serieindelningen blir och för vår del blev det så här: SÖDRA: Alvesta Halmstad Troja-Ljungby Karlskrona KRIF Kristianstad Mörrum Tyringe Pantern

Läs mer »