Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Bygger vi föreningen

Tillsammans Bygger vi föreningen

Inför Play In mot Tranås

Knappt har serien slutat så är det dags för Play In mot tabell-trean Tranås AIF, ett lag som vi mött vid ett flertal tillfällen.

Nu i Vår-serien så vann vi hemma med 5-2 för att sedan förlora på bortais med 2-4. I Grundserien vann vi dock båda mötena, 2-0 blev det borta och 3-1 hemma. Nu är det dock nya förutsättningar rent mentalt. Bäst av tre matcher är något helt annat än seriematcher, det vet vi.

Så här säger Fredda inför det som stundar:

”Nu är det dags för Play In och motståndet står Tranås för. Ett lag som vi har mött flertalet gånger. Vi känner varandra väll och det kommer bli tighta matcher. Vi kommer från en seger senast mot Krif och känner oss redo för dessa matcher. Vi har samma lag som senast och det innebär en frisk trupp.”

 

Relaterade inLägg

Fler träningsmatcher

Besked om ytterligare träningsmatcher inför säsongen 2024/2025 Nu ser schemat ut så här: Bäcken Hemma lördag 17/8 kl 15.00 Borta onsdag 11/9 kl 19.00 Troja

Läs mer »

Årsmöte

Härmed kallas medlemmar i Halmstad Hammers HC till föreningens årsmöte. Datum/tid: torsdag den 13 juni kl. 18.00 Plats: Profil Hotel, Halmstad Plaza, Plaza Ballroom Vid årsmötet skall

Läs mer »