Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Mot allsvenskan

Tillsammans Mot allsvenskan

Inför Play In mot Tranås

Knappt har serien slutat så är det dags för Play In mot tabell-trean Tranås AIF, ett lag som vi mött vid ett flertal tillfällen.

Nu i Vår-serien så vann vi hemma med 5-2 för att sedan förlora på bortais med 2-4. I Grundserien vann vi dock båda mötena, 2-0 blev det borta och 3-1 hemma. Nu är det dock nya förutsättningar rent mentalt. Bäst av tre matcher är något helt annat än seriematcher, det vet vi.

Så här säger Fredda inför det som stundar:

”Nu är det dags för Play In och motståndet står Tranås för. Ett lag som vi har mött flertalet gånger. Vi känner varandra väll och det kommer bli tighta matcher. Vi kommer från en seger senast mot Krif och känner oss redo för dessa matcher. Vi har samma lag som senast och det innebär en frisk trupp.”

 

Relaterade inLägg

Efter Troja-Ljungby

Se ”Hammers på isen” och lite annat trevligt efter A-lagets seger i Overtime mot Troja i seriepremiären och avslutningsvis några ord med Jensa  

Läs mer »

Intervju med #22

Sist ut i raden av intervjuer inför seriepremiären så får vi lyssna på #22 Victor Gagic. Som vanligt står Matthias Bengtsson för intervjuandet.  

Läs mer »

Intervju med #9

Hammers Matthias Bengtsson intervjuar vår nyblivna assisterande lagkapten #9 William Berg som får dela med sig av sina tankar runt seriepremiären.  

Läs mer »