Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Bygger vi föreningen

Tillsammans Bygger vi föreningen

Inför Mariestad – Hammers

Tätt mellan matcherna nu igen. Redan dags för nästa match i morgon söndag. Här får vi huvudtränare Jens Berggards tankar inför detta:

”En riktigt skön dag och vi har en fantastisk harmoni i truppen, mycket glädje och skratt, samtidigt vet vi att vi behöver vara ödmjuka och förberedda oss på bästa sätt inför varje match.

Vi har kört en lättare träning idag, och stängt ner matchen sen igår. Och öppnat upp morgondagens match mot Mariestad, där vi som vanligt ger spelarna info om hur motståndarna vill spela i sitt presspel, ingångar i anfallszon, tekningar både offensivt och defensivt och powerplay. Vi tycker det är viktigt att killarna får en liten bild av hur motståndarna vill agera, men samtidigt är det vårt egna spel som är det viktiga. Mariestad gillar att spela fysiskt och ha bra fart i spelet.
Det blir viktigt för oss att fortsätta på samma sätt i 5 mot 5 spelet, ta puckarna mot mål och som vanligt använda farten i omställningarna.
Tom J är tillbaka efter sjukdom, Andreas och Lee fortfarande borta.

Tillsammans bygger vi föreningen

Coach Berggard”

Relaterade inLägg

HockeyEttan 2024/2025

Då var det klart hur serieindelningen blir och för vår del blev det så här: SÖDRA: Alvesta Halmstad Troja-Ljungby Karlskrona KRIF Kristianstad Mörrum Tyringe Pantern

Läs mer »