Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Mot allsvenskan

Tillsammans Mot allsvenskan

Inför Mariestad – Hammers

Tätt mellan matcherna nu igen. Redan dags för nästa match i morgon söndag. Här får vi huvudtränare Jens Berggards tankar inför detta:

”En riktigt skön dag och vi har en fantastisk harmoni i truppen, mycket glädje och skratt, samtidigt vet vi att vi behöver vara ödmjuka och förberedda oss på bästa sätt inför varje match.

Vi har kört en lättare träning idag, och stängt ner matchen sen igår. Och öppnat upp morgondagens match mot Mariestad, där vi som vanligt ger spelarna info om hur motståndarna vill spela i sitt presspel, ingångar i anfallszon, tekningar både offensivt och defensivt och powerplay. Vi tycker det är viktigt att killarna får en liten bild av hur motståndarna vill agera, men samtidigt är det vårt egna spel som är det viktiga. Mariestad gillar att spela fysiskt och ha bra fart i spelet.
Det blir viktigt för oss att fortsätta på samma sätt i 5 mot 5 spelet, ta puckarna mot mål och som vanligt använda farten i omställningarna.
Tom J är tillbaka efter sjukdom, Andreas och Lee fortfarande borta.

Tillsammans bygger vi föreningen

Coach Berggard”

Relaterade inLägg

Efter Troja-Ljungby

Se ”Hammers på isen” och lite annat trevligt efter A-lagets seger i Overtime mot Troja i seriepremiären och avslutningsvis några ord med Jensa  

Läs mer »

Intervju med #22

Sist ut i raden av intervjuer inför seriepremiären så får vi lyssna på #22 Victor Gagic. Som vanligt står Matthias Bengtsson för intervjuandet.  

Läs mer »

Intervju med #9

Hammers Matthias Bengtsson intervjuar vår nyblivna assisterande lagkapten #9 William Berg som får dela med sig av sina tankar runt seriepremiären.  

Läs mer »