Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Bygger vi föreningen

Tillsammans Bygger vi föreningen

Inför Kvartsfinalen mot Strömsbro IF

Kvartsfinal
Hammers-Strömsbro

Idag var det dags för oss att bli valda av det laget som vill spela kvartsfinal mot oss. Och vi blev valda av Strömsbro, ett lag som vi aldrig har spelat mot. Det innebär att vi får åka iväg med bussen och spendera några dagar hemifrån i Gävle.

Vad vet vi om Strömsbro? Vi visste inget i morse men nu vet vi lite mer, vi kommer fortsätta att scouta av dom så mycket vi kan innan nedsläpp på tisdag.
Vi tror det kommer bli en fartfylld hockey där det gäller att vinna kamperna framför bägge målen.

Nu är vi framme vid ytterligare ett av målen vi haft denna säsongen, laget besitter en hel del erfarenhet sen förra säsongens playoff och kvalserie spel. Det gäller att inte blir för glad eller för låg vid vinst eller förlust. Bara se till en match i taget, och prestera som bäst efter dom förutsättningarna man har.

Planen nu är att vi åker hemifrån tidigt på tisdag morgon, match tisdag kväll och övernattning för ny match onsdag kväll och sedan hemfärd direkt efter matchen och att vi kommer åter till Halmstad torsdag morgon.

Tillsammans bygger vi föreningen

Coach Berggard

Information om biljettpriser och annat som gäller för slutspelsmatcherna hittar du under menyvalet A-laget / Biljetter & Säsongskort

Relaterade inLägg

Årsmöte

Härmed kallas medlemmar i Halmstad Hammers HC till föreningens årsmöte. Datum/tid: torsdag den 13 juni kl. 18.00 Plats: Profil Hotel, Halmstad Plaza, Plaza Ballroom Vid årsmötet skall

Läs mer »

Första träningsmatcherna

Dagens andra nyhet är att den kommande säsongens två första träningsmatcher är spikade. Borta och sedan hemma mot Kristianstads IK. En svalkande nyhet i sommarvärmen.

Läs mer »