Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Bygger vi föreningen

Tillsammans Bygger vi föreningen

Inför kommande säsong

Med avstamp i en framgångsrik säsong tar vi sikte på nästa!

På onsdagen samlades A-lagets spelare för att tillsammans med head coach Fredrik Johansson och klubbdirektör Håkan Strömqvist sammanfatta en framgångsrik säsong och lyfta planerna för både kommande säsong och framtida satsningar. – Det var ett bra möte, konstaterar Håkan Strömqvist. Vi pratade dels om hur vi tänker kring lagbygget inför nästan säsong och om hur vi har fördelat arbetsuppgifterna mellan Freddan och mig gällande spelarkontrakten för 2022/2023 och dels om tankarna kring hur verksamheten i föreningen ska utvecklas, berättar han.

– Det är viktigt för spelarna att veta hur processen framåt ser ut, instämmer Freddan, och för klubbens del är det värdefullt att kunna ha så många kontrakt som möjligt klara i ett tidigt skede. En rolig nyhet är att vi ser ut att få en ökad spelarbudget för säsongen som kommer, så vi ska försöka förvalta resurserna på bästa sätt och sikta på en minst lika framgångsrik säsong som i år, tillägger han. Förutom att Fredrik Johansson har varit ansvarig tränare för A-laget har han även haft en halvtidstjänst med administration på kansliet. Vid årsskiftet fick kansliet förstärkning, vilket innebär att Fredrik, förutom att han fortsätter som head coach för A-laget nästa säsong, även påbörjar sitt uppdrag som utvecklingsansvarig i förening. – Vi ser ju värdet av att kunna omsätta Freddans erfarenhet och kompetens till nytta för fler, och skapa en ännu bättre ungdomsverksamhet med hög kvalitet, som både ger en bra utbildning för våra unga spelare och som också kan förse A-laget med nya krafter. Det är med fokus på ungdomsverksamheten och på att utveckla och stärka kompetensen hos föreningens tränare och ledare, som vi bygger en framgångsrik klubb, säger Håkan Strömqvist.

– Man är ju taggad efter den här helt makalösa säsongen, säger Fredrik glatt. Jag ser verkligen fram emot att helt och hållet få ägna mig åt att utveckla hockeyn i Hammers. Jag brinner ju för att se spelare utvecklas och hitta sina styrkor och på samma sätt tänker jag att vi med gemensamma krafter kan hjälpas åt för att utveckla ett bra stöd för klubbens tränare och ledare i sina roller. Så nu gäller det för oss att fånga upp olika utvecklingsområden som både spelare och ledare ser som prioriterade och ta fram konkreta handlingsplaner för hur vi jobbar vidare med dem under nästa säsong, avslutar Freddan.

Relaterade inLägg

Ny Bronspartner

Hallarna har valt att växla upp ett steg och är numera en av Hammers Bronspartners vilket vi självklart är glada för. För alla dina dagar

Läs mer »

VI FYLLER PÅ I U16

Sportchef David Axebrink om U16: – Trots semestertider och härligt väder så ligger vi i. U16 nästa år kommer att coachas utav Huvudtränare Hampus Möllerström

Läs mer »