Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Mot allsvenskan

Tillsammans Mot allsvenskan

Inför Hammers – Vimmerby HC

Då va det dags för seriens sista match, Vimmerby kommer på besök. Vilken avslutning det blir på serien, vi vet förutsättningarna och det är såna här matcher man vill spela. Kommer säkert vara några som kramar klubban lite hårdare än vanligt, och det är helt normalt bara att jobba sig in i matchen och göra det vi gjort varje dag sen i augusti spela hockey för det har vi visat gång på gång att vi kan. En fantastisk grupp att jobba med som har ett stort engagemang i det vi gör, vi ledare har tillsammans med spelarna hittat ett sätt som vi vill spela hockey på. Det har varit många möten där vi diskuterat olika situationer och tillsammans har vi hitta lösningar på hur vi ska lösa situationer som uppstår på isen. En grupp som är påslagna varje dag och kommer till träningarna och matcherna för att alltid göra sitt bäst. Och bidra med det man kan för att LAGET ska lyckas.
Så med ert/publikens/sledgehammers stöd ska vi gå ut och göra allt vi kan för ta 3 poäng i dagens match.

Tillsammans bygger vi föreningen

Coach Berggard

Relaterade inLägg

Efter Troja-Ljungby

Se ”Hammers på isen” och lite annat trevligt efter A-lagets seger i Overtime mot Troja i seriepremiären och avslutningsvis några ord med Jensa  

Läs mer »

Intervju med #22

Sist ut i raden av intervjuer inför seriepremiären så får vi lyssna på #22 Victor Gagic. Som vanligt står Matthias Bengtsson för intervjuandet.  

Läs mer »

Intervju med #9

Hammers Matthias Bengtsson intervjuar vår nyblivna assisterande lagkapten #9 William Berg som får dela med sig av sina tankar runt seriepremiären.  

Läs mer »