Tillsammans

Mot Allsvenskan

Sök

Info

Tillsammans Mot allsvenskan

Tillsammans Mot allsvenskan

Inför Hammers – Mariestad

Hammers vs Mariestad

Dags för ny hemmamatch, denna gången är det Mariestad som kommer på besök. Mariestad startade serien med många skador och sjukdomar. Och nu är dom flesta tillbaks och det märks på resultaten, dom har vunnit emot både Nybro och Kalmar senaste matcherna. Så vi är förvarnade om att vi möter ett formstarkt lag som gillar att spela fysiskt och är starka framför bägge målen.

Vi har inte kommit upp i den nivån vi vill på slutet, men vi har ändå tagit 5 poäng på dom tre senaste matcherna och när vi summerar tabell kan varje poäng vara avgörande.
Vi behöver jobba mer tillsammans ute på isen, när vi ska sätta press behöver vi jobba mer två och två ligga lite närmre varandra och på så sätt lyckas vinna pucken i anfallszon lite oftare. Och tävla om varje millimeter på isen.

Vi har lite frågetecken inför imorgon så vi avvaktar morgondagen med att ta ut startlaget.
Nikolaj Rupi född 05 från juniorerna gör a-lags debut imorgon. Crespin fortsätter i målet och Golding är backup.

Tillsammans bygger vi föreningen

Coach Berggard

Dela:

Läs mer

Har du förbättringsförslag, önskemål eller behöver du på annat sätt komma i kontakt med oss?

Fyll i detta formuläret så återkopplar vi snarast!

Relaterade inLägg

Ännu en back förlänger

I kväll kom beskedet från Niklas Söderström, Hammers sportansvarige, att man förlängt med #10 Ludvig Wulff. Ludvig som är en ”egen produkt” tog verkligen stora

Läs mer »

Dubbla förlängningar

Som sportchef Niklas Söderström lovat så presenterades idag dubbla förlängningar i form av #22 Victor Gagic och #11 Lucas Sjöblom. Victor Gagic går in i

Läs mer »