Tillsammans

Mot Allsvenskan

Sök

Info

Tillsammans Mot allsvenskan

Tillsammans Mot allsvenskan

Halmstad Hammers bokslut säsongen 2022/2023

Halmstad Hammers redovisar ett resultat på ca minus 2,5 mkr för säsongen. Det egna kapitalet uppgår till ca 150 tkr per 30/4 2023. Ca 1 mkr av minusresultatet är hänförligt till säsongen 2021/2022. Detta innebär att föreningen kommer hamna på ett s.k. ”kontroll år” hos ishockeyförbundets licensnämnd.

Styrelsen kommer föreslå en budget på årsmötet som visar en vinst på ca 600 tkr för säsongen 2023/2024. Om 2 år måste det egna kapitalet uppgå till ca 800 tkr.

Under den gångna säsongen så har stora besparingar gjorts, främst på personalsidan. Detta gör att framtiden nu ser ljus ut och den löpande verksamheten blöder inte pengar längre.

För att säkerställa en vinst för kommande säsong så har spelarbudgeten minskats med ca 40%. De flesta intäkter har av försiktighetsskäl budgeterats oförändrade jämfört med den gångna säsongen. Förhoppningen är givetvis att dessa blir bättre.

Bokslutet kommer granskas av föreningens revisor och styrelsen återkommer inom kort med kallelse till årsmöte som förväntas ske i den 13:e juni. Kallelse går ut inom kort.

Styrelsen Halmstad Hammers HC

Dela:

Läs mer

Har du förbättringsförslag, önskemål eller behöver du på annat sätt komma i kontakt med oss?

Fyll i detta formuläret så återkopplar vi snarast!

Relaterade inLägg

Ännu en back förlänger

I kväll kom beskedet från Niklas Söderström, Hammers sportansvarige, att man förlängt med #10 Ludvig Wulff. Ludvig som är en ”egen produkt” tog verkligen stora

Läs mer »

Dubbla förlängningar

Som sportchef Niklas Söderström lovat så presenterades idag dubbla förlängningar i form av #22 Victor Gagic och #11 Lucas Sjöblom. Victor Gagic går in i

Läs mer »