Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Bygger vi föreningen

Tillsammans Bygger vi föreningen

Halmstad Hammers bokslut säsongen 2022/2023

Halmstad Hammers redovisar ett resultat på ca minus 2,5 mkr för säsongen. Det egna kapitalet uppgår till ca 150 tkr per 30/4 2023. Ca 1 mkr av minusresultatet är hänförligt till säsongen 2021/2022. Detta innebär att föreningen kommer hamna på ett s.k. ”kontroll år” hos ishockeyförbundets licensnämnd.

Styrelsen kommer föreslå en budget på årsmötet som visar en vinst på ca 600 tkr för säsongen 2023/2024. Om 2 år måste det egna kapitalet uppgå till ca 800 tkr.

Under den gångna säsongen så har stora besparingar gjorts, främst på personalsidan. Detta gör att framtiden nu ser ljus ut och den löpande verksamheten blöder inte pengar längre.

För att säkerställa en vinst för kommande säsong så har spelarbudgeten minskats med ca 40%. De flesta intäkter har av försiktighetsskäl budgeterats oförändrade jämfört med den gångna säsongen. Förhoppningen är givetvis att dessa blir bättre.

Bokslutet kommer granskas av föreningens revisor och styrelsen återkommer inom kort med kallelse till årsmöte som förväntas ske i den 13:e juni. Kallelse går ut inom kort.

Styrelsen Halmstad Hammers HC

Relaterade inLägg

HockeyEttan 2024/2025

Då var det klart hur serieindelningen blir och för vår del blev det så här: SÖDRA: Alvesta Halmstad Troja-Ljungby Karlskrona KRIF Kristianstad Mörrum Tyringe Pantern

Läs mer »