Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Bygger vi föreningen

Tillsammans Bygger vi föreningen

Fredrik Johansson

Inför säsongen 2016/2017 kom Fredrik Johansson till Hammers för att ta över som huvudtränare. Från första stund när jag träffade Fredda upp på Galgberget där laget hade fys-träning så kändes det bra.

Fredda tog över ett lag som inte riktigt var som tänkt. Första säsongen blev ett bottennapp där vi hamnade sist i vår-serien och fick kvala för att hålla oss kvar i Hockeyettan och det gick som tur var bra. Även säsongen 2018/2019 så blev det kvalserien men även denna gång klarade vi oss kvar.

Sedan i säsongen 2019/2020 vände vi på steken och tog oss inte bara till Allettan utan hela vägen till Hockeyettan-final där vi föll med 1-2 i matcher mot Väsby.

2020/2021 vann vi vår-serien och gick till Play-in men fick stryk av Visby/Roma i två raka matcher.

Så kommer vi då till höjdpunkten för Fredda och för oss alla i Hammers när vi säsongen 2021/2022 tar oss hela vägen från vår-serien via play-in till kvalserien mot Hockeyallsvenskan. Känslan efter segern i sista play-in matchen mot Kalmar går inte att med ord beskriva.

Tack Fredda för vad du gjort för Hammers.

Relaterade inLägg

Sebastian Kölzow-Isaksen

#20 Sebastian Kölzow-Isaksen eller som alla vi supportrar säger ”Kölle” kom till Halmstad ifrån moderklubben Gislaveds SK till säsongen 10/11. Kölle gick direkt in som

Läs mer »

Henrik Reis

#15 Henrik Reis, mer känd för dom flesta som Rajjan är en i en mycket liten skara som har spelat i Halmstad i allt från

Läs mer »

Pontus Larsson

#8 Pontus Larsson kom till Halmstad säsongen 11/12 och blev oss trogna fram tills att han nu inför säsongen 16/17 även han valde att sluta

Läs mer »