Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Bygger vi föreningen

Tillsammans Bygger vi föreningen

Grindslanten ett stort TACK

Halmstad Hammers HC vill tacka alla som hjälpte till att göra höstens upplaga av Grindslanten till en så lyckad tillställning. Alla sponsorer som bjöd publiken på gratis inträde och alla ni 3674 i publiken som gav matchen en fantastisk inramning. Stort tack också till alla funktionärer och alla andra som på olika sätt hjälp till.

Nedan först lite bilder på #12 Roben Dahse vår lagkapten som hyllades för att gjort totalt 200 poäng i Hammers. Efter detta kommer matchen lirare som utsågs och belönades av Beans in Cup.

#12 Robin Dahse uppmärksammades efter att nu gjort 200 poäng i Hammers

Matchens lirare i KRIF #29 Rasmus Olofsson

Matchens lirare i Hammers, #12 Robin Dahse

Här under kan du se två videos. Först presenteras alla som var med och sponsrade Grindslanten och längst ner kan du se avslutningen av matchen, målen, laget som tackar publiken och till sist Hammers-på-isen.

Återigen stort tack till er ALLA.

Relaterade inLägg

Ny Bronspartner

Hallarna har valt att växla upp ett steg och är numera en av Hammers Bronspartners vilket vi självklart är glada för. För alla dina dagar

Läs mer »

VI FYLLER PÅ I U16

Sportchef David Axebrink om U16: – Trots semestertider och härligt väder så ligger vi i. U16 nästa år kommer att coachas utav Huvudtränare Hampus Möllerström

Läs mer »