Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Bygger vi föreningen

Tillsammans Bygger vi föreningen

Fredag frukost och framåt

Idag fredag så var flertalet och åt frukost runt 8:00 – 8:30. Spelarna hade sedan fri tid fram till lunch 13:30.

Fyra av oss åkte till ishallen i Kumla och gjorde iordning omklädningsrummen tills i kväll. Efter träningen i går så hade vi Ett omklädningsrum att förvara allt i och nu har vi delat upp det i dom två som vi förfogar över i kväll. Vi tvättade en del och Peter vår materialare slipade lite skidskor. Kumla är snälla och lånar ut sin slip så det gick smidigt.

Det blir lunch på hotellet vid 13:30 och eftersom det är Fredda som beställt så blir det med all säkerhet Spagetti o köttfärssås. För er som inte vet det så kan Fredda äta det 7 dagar i veckan, minst 🙂

Sedan kör vi mot Kumla så att vi är på plats vad 16:30 eller så. Nu laddar vi alla för tre poäng till. Vore den perfekta avslutningen på denna Roadtrip att komma hem med full pott.

Ordning och reda i omklädningsrummen
Peter slipar skridskor för fullt

 

Relaterade inLägg

Årsmöte

Härmed kallas medlemmar i Halmstad Hammers HC till föreningens årsmöte. Datum/tid: torsdag den 13 juni kl. 18.00 Plats: Profil Hotel, Halmstad Plaza, Plaza Ballroom Vid årsmötet skall

Läs mer »

Första träningsmatcherna

Dagens andra nyhet är att den kommande säsongens två första träningsmatcher är spikade. Borta och sedan hemma mot Kristianstads IK. En svalkande nyhet i sommarvärmen.

Läs mer »