Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Mot allsvenskan

Tillsammans Mot allsvenskan

Dubbla nyförvärv

I dag presenterar lagledningen hela TVÅ nyförvärv, ja inte riktigt kanske då båda killarna tidigare varit på plats i Halmstad i olika sammanhang men som ordinarie i A-laget får dom räknas som nyförvärv.

Vi hälsar både Adam och Jacob varmt välkomna till Hammers

Så här presenterar Jensa dom båda:

Adam Ahnberg 25 år
Målvakt från Gislaved spelat 5 år i div 2.
Inlånad 2 matcher förra säsongen, spelade fyra år som junior i våra juniorlag.
En bra kille som känner många i laget redan. Bra storlek, en bra målvakt i grunden som vi hoppas tar nästa kliv hos oss. En målvakt som ska kunna tävla mot Crespin om speltid. Vi tycker att våra målvaktssida är bättre än förra säsongen.

 

 

Jacob Levin 22 år
Forward från Vänersborg, han har spelat senaste två säsongerna i div 2 där han byggt på sig seniorerfarenhet. Spelade sitt sista juniorår i Halmstad, så en spelare som vi känner till och han känner oss.
Han är skicklig med klubban, gäller att använda det på rätt sätt. Åker mycket skridskor och jobbar hårt.
Men han är framförallt driven, tränings villig och vill mycket med sin hockey.

Relaterade inLägg

Efter Troja-Ljungby

Se ”Hammers på isen” och lite annat trevligt efter A-lagets seger i Overtime mot Troja i seriepremiären och avslutningsvis några ord med Jensa  

Läs mer »

Intervju med #22

Sist ut i raden av intervjuer inför seriepremiären så får vi lyssna på #22 Victor Gagic. Som vanligt står Matthias Bengtsson för intervjuandet.  

Läs mer »

Intervju med #9

Hammers Matthias Bengtsson intervjuar vår nyblivna assisterande lagkapten #9 William Berg som får dela med sig av sina tankar runt seriepremiären.  

Läs mer »