Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Bygger vi föreningen

Tillsammans Bygger vi föreningen

Dubbla förlängningar

Som sportchef Niklas Söderström lovat så presenterades idag dubbla förlängningar i form av #22 Victor Gagic och #11 Lucas Sjöblom.

Victor Gagic går in i sin 7:e säsong med Hammers A-lag + flera säsonger dess för innan i J20 och J18 får räknas som en av de verkliga kulturbärarna i laget och sådana är självklart viktiga att behålla. Att Viktor dessutom var vår näst bäste gör ju inte saken sämre. Det blev 27 poäng den gånga säsongen (8+19).

Lucas Sjöblom kom till Hammers inför den gånga säsongen och då närmast från Värnamo GIK men han är hockeyfostrad i Troja-Ljungby. Lucas drog på sig lite skador under säsongen men spelade trotts allt 30 av 43 matcher. Nu hoppas vi att sommarträningen gör nytta så att vi får se Lucas i full fart direkt i höst.

22 Victor Gagic

11 Lukas Sjöblom

Så här kommenterar huvudtränare Jens Berggard den goda nyheten:

”Riktigt bra förlängningar för laget.

Gagic är en viktig ledare både på isen och i omklädningsrummet. Driver lag både på träning och match, en riktig vinnarskalle som alltid gör allt för att vinna.

Sjöblom började säsongen med mycket fart och energi sen blev han skadad i omgångar men avslutade säsongen riktigt bra och där kommer att finnas mer att plocka ut. Vår tanke är att Lukas ska spela center från start denna säsongen.”

 

Relaterade inLägg

Grannmatchen!

I samband med sista hemmamatchen i Hockeyettans grundserie onsdagen den 6 december mot Alvesta har du möjlighet att bjuda dina vänner på hockeyfest. Kom 3

Läs mer »