Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Bygger vi föreningen

Tillsammans Bygger vi föreningen

Dubbla förlängningar

Som sportchef Niklas Söderström lovat så presenterades idag dubbla förlängningar i form av #22 Victor Gagic och #11 Lucas Sjöblom.

Victor Gagic går in i sin 7:e säsong med Hammers A-lag + flera säsonger dess för innan i J20 och J18 får räknas som en av de verkliga kulturbärarna i laget och sådana är självklart viktiga att behålla. Att Viktor dessutom var vår näst bäste gör ju inte saken sämre. Det blev 27 poäng den gånga säsongen (8+19).

Lucas Sjöblom kom till Hammers inför den gånga säsongen och då närmast från Värnamo GIK men han är hockeyfostrad i Troja-Ljungby. Lucas drog på sig lite skador under säsongen men spelade trotts allt 30 av 43 matcher. Nu hoppas vi att sommarträningen gör nytta så att vi får se Lucas i full fart direkt i höst.

22 Victor Gagic

11 Lukas Sjöblom

Så här kommenterar huvudtränare Jens Berggard den goda nyheten:

”Riktigt bra förlängningar för laget.

Gagic är en viktig ledare både på isen och i omklädningsrummet. Driver lag både på träning och match, en riktig vinnarskalle som alltid gör allt för att vinna.

Sjöblom började säsongen med mycket fart och energi sen blev han skadad i omgångar men avslutade säsongen riktigt bra och där kommer att finnas mer att plocka ut. Vår tanke är att Lukas ska spela center från start denna säsongen.”

 

Relaterade inLägg

Årsmöte

Härmed kallas medlemmar i Halmstad Hammers HC till föreningens årsmöte. Datum/tid: torsdag den 13 juni kl. 18.00 Plats: Profil Hotel, Halmstad Plaza, Plaza Ballroom Vid årsmötet skall

Läs mer »

Första träningsmatcherna

Dagens andra nyhet är att den kommande säsongens två första träningsmatcher är spikade. Borta och sedan hemma mot Kristianstads IK. En svalkande nyhet i sommarvärmen.

Läs mer »