Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Bygger vi föreningen

Tillsammans Bygger vi föreningen

Dags att återbruka till förmån för Halmstad Hammers!

Hej lagkompis/Hej bästa medlem

Nu kan du köpa, sälja och skänka idrottsprodukter i våran alldeles egna app. Vi är glada att meddela att Klubben nu har en egen plattform som smidigt kopplar samman köpare och säljare av begagnad sport- och fritidsutrustning, dessutom helt utan kostnad. Detta är vår senaste satsning för att stärka gemenskapen och göra idrotten ännu mer tillgänglig för alla. Med hjälp av appen kommer vi nu kunna jobba flitigt mot en hållbar idrott.

Vi vill att våra barn- och ungdomar ska få ett livslångt idrottsintresse och att träning och hälsa alltid ska vara en del av deras vardag. För att detta ska vara möjligt får inte idrotten vara för dyr, vare sig för spelare eller familjer. Dessutom måste vi alla minimera den belastning på miljön som idrottandet medför.

I samarbetet med UZIT hittar vi en fantastisk plattform för att länka samman alla de här behov som behöver tillfredsställas utan att för den saken skull generera mer nyproduktion. Ytterligare en produkt av det cirkulära levernet är att vi främjar en humanare resursfördelning i samhället. Finns det ett etablerat sätt för utövare att skaffa sig utrustning till en human kostnad innebär det också att det finns en väg för de som är klara med sin idrottsutövning, eller bara helt banalt vuxit ur sin utrustning att få tillbaka delar av den investering man gjort i barnens aktiviteter.

Som säljare tjänar du inte bara pengar till dig själv utan du genererar även pengar till klubben, varje gång du lägger ut en annons kan du välja att skänka minst 10% och hela vägen upp till 100% av varan. Utöver det så får du ta del av riktigt bra erbjudanden från några av Sveriges största och populäraste varumärken. Du får nyttja rabatter samtidigt som du säljer och tjänar pengar till dig själv och din förening.

Du registrerar ditt konto på via länken nedan och säljer sedan hur mycket du vill, kom igång med vår alldeles egna köp och sälj app!

Välkommen att bidra till en mer rättvis, miljövänlig och demokratisk idrott med många vinnare.

» Ladda ner appen här

Relaterade inLägg

Ny Bronspartner

Hallarna har valt att växla upp ett steg och är numera en av Hammers Bronspartners vilket vi självklart är glada för. För alla dina dagar

Läs mer »

VI FYLLER PÅ I U16

Sportchef David Axebrink om U16: – Trots semestertider och härligt väder så ligger vi i. U16 nästa år kommer att coachas utav Huvudtränare Hampus Möllerström

Läs mer »