Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Bygger vi föreningen

Tillsammans Bygger vi föreningen

Äkta Hockeyhjältar 2024

Betson utser varje år en Äkta Hockeyhjälte i varje landskap. För Hallands del blev det i år Hammers egna Niels Larsen. Stort Grattis säger vi i Hammers. Verkligen välförtjänt.

Allt om detta läser du på Äkta Hockeyhjältar 2024

Hundratals nomineringar kom in till Äkta Hockeyhjältar 2024. Vår jury har jobbat på högvarv med att läsa alla fina motiveringar och plockat fram en vinnare för varje län. Vinnarna annonseras löpande här.

Varje hjälte prisas med 10 000 kronor i presentcheck och juryn består av Christian ”Fimpen” Eklund, Femtefemmans programledare Mårthen Bergman och Betssons Sverigechef Mattias Wennerkvist.

Motiveringen som kan vara lite svår att läsa nedan lyder: ”Nisse är spindeln i nätet när det gäller veteranhockeyn i Halmstad. Med sitt brinnande intresse för hockeyn och föreningslivet lyckas han ge ett gäng föredettingar i alla åldrar möjligheten att träna 3-5 gånger i veckan. Niels har också fått den stora veteranhockey-turneringen Niels Larsen Trophy uppkallad efter sig.”

Relaterade inLägg

HockeyEttan 2024/2025

Då var det klart hur serieindelningen blir och för vår del blev det så här: SÖDRA: Alvesta Halmstad Troja-Ljungby Karlskrona KRIF Kristianstad Mörrum Tyringe Pantern

Läs mer »