Creepy först ut

Målvakten Jacob Crespin blev idag först med att förlänga sitt kontrakt över kommande säsong.

 

Så där ja, nu är lagbygget inför kommande säsong officiellt igång. Tillsammans med hela laget så sköt Jacob ”Creepy” Crespins utvecklingskurva i höjden den gångna säsongen. Huvudtränare Fredrik ”Fredda” Johansson tror att hans burväktare kommer att fortsätta att ta nya kliv i framtiden.

– Creepy gjorde en jättebra säsong. Det känns som att han förstod vad det handlar om, han blev mer fokuserad och tränade hårdare än tidigare. Så att han nu väljer att stanna är förstås kul, säger Fredda som tillsammans med sportchef Niklas ”Söder” Söderström jobbar för fullt med att knyta till sig nya, och gamla spelare. Inte minst behövs det nu en ny radarpartner till Creepy i nät eftersom Anton Malmborg har valt att lämna för Visby. Lämnar gör även Victor Gagic, för hans del väntar spel i Ljungby.

 

 

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt