Viktig förlängning & spännande nyförvärv!

Igår kunde vi presentera forwardsduon Ludvig Nilsson och Oscar Jakobsson som de första nyförvärven till lagbygget. Idag har man gjort klart med ytterligare en duo..!

 

Efter en tids lugn så brakar saker och ting loss ordentligt nu med lagbygget inför kommande säsong. Igår gjorde man klart med helsingborgsduon Nilsson och Jakobsson, och idag har vi glädjen att meddela att Martin Pärna fortsätter i moderklubben! Som en av lagets mest tongivande spelare de senaste säsongerna så är detta förstås en mycket positiv påskrift.

– Vi vet vad vi får i Pärna, han är viktig för oss och att han är halmstadkille är förstås extra roligt, säger sportansvarige Niklas Söderström.

Inte nog med denna glada nyhet, Söder meddelar även att man har gjort klart med ett spännande nyförvärv i Sebastian Åkesson, 25. Den röglefostrade forwarden har de senaste två säsongerna spelat i Vimmerby, dessförinnan blev det spel i Köping och Helsingborg.

– Vi försökte värva honom redan för två år sedan, men han valde då att gå till Vimmerby, avslöjar Söder som beskriver Sebastian som en offensivt skicklig spelare och som – sin ringa ålder till trots – har samlat på sig nyttig rutin efter fem säsonger i HockeyEttan.

 

Lagbygget har nu fått upp flåset ordentligt och fler påskrifter väntas under de närmsta veckorna!

 

 

 

 

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt