Två förlängningar idag!

En back och en forward har kritat på för kommande säsong.

 

Han har nu hunnit bli hela 24 år och när han nu går in i sin åttonde a-lagssäsong så cementerar sig Marcus Borgh som en sann kulturbärare. Med sin uppoffrande spelstil så har Borgh nu alltså gått och blivit vår, nu aktive, meste a-lagspelare.

– Borgh är en riktig rollspelare som är bra i boxplay. Men han har haft det tufft med skador som har hämmat honom de senaste säsongerna. Vi hoppas att han nu får vara fortsatt skadefri och därmed blir en ännu bättre spelare i framtiden, säger Fredda.

 

Backen Anton Avehag, 21, har också förlängt med Hammers idag. Precis som laget i stort så gick det knackigt för Anton i sin debutsäsong som senior. – Det var väl lite upp och ner för honom i vintras. Steget mellan junior- och seniorhockey är större än vad man kan tro. Men nu har han en seniorsäsong i benen och han har säkert lärt sig mycket. Så med sin goda blick över spelet och de offensiva egenskaper han har så hoppas vi att han nu är redo att växa i seniorkostymen, säger Fredda.

 

””””

Vi kan även meddela att det inte blir någon förlängning med våra estniska tillskott den gångna säsongen – Alexandr Ossipov och Alexei Sibirtsev kommer att spela för Borås i div 2. Vi tackar duon för sin tid i Hammers och önskar dem lycka till i framtiden!

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt