Junisar tar plats!

Forwardsduon Lucas Nielsen och Melker Iversen har skrivit a-lagskontrakt!

 

De båda 97:orna Lucas Nielsen och Melker Iversen var två av ett antal juniorer som fick chans till a-lagsspel den gångna vinter, och duon gjorde såpass bra ifrån sig att de nu belönas med ett a-lagskontrakt för kommande säsong!

– Det är ju en målsättning som föreningen har att vi ska slussa in egna juniorer i a-laget. Lucas och Melker fick vara med en hel del i vintras och de gjorde det bra, säger Fredda som även låter meddela att John Fembro, 21, och backen Victor Johansson, 20, kommer att ha försäsongen på sig att kriga till sig ett varsitt a-lagskontrakt.

 

 

 

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt