Tillsammans

Bygger vi Föreningen

Sök

Info

Tillsammans Mot allsvenskan

Tillsammans Mot allsvenskan

2 månader med ny styrelse i föreningen

Det har redan gått två månader sedan det var årsmöte och ny (delvis) styrelse valdes. Dessa månader har gått snabbt och vi i styrelsen har bara börjat arbetet med att sätta in oss i föreningen. 

 

Vi har haft många trevliga och informativa samtal med många personer, så mycket kunskap och hängivenhet det finns för Halmstad Hammers. Det är fantastiskt roligt att höra alla historier och minnen som alla delar med sig av. 

 

Men vi har också fått inse att det är mycket arbete som ligger framför oss för att få en klubb där vi har en god, stabil ekonomi och där vi kan sluta släcka bränder och bygga upp en långsiktig stabil föreningsverksamhet. 

 

För att strukturera vårt arbete har vi haft tre styrelsemöten, och vi har tillsammans satt ihop en låååång lista med saker vi vet att vi kommer behöver titta djupare på, vissa måste åtgärdas nu/igår och vissa får vi ta efterhand.  

 

Bland annat har vi börjat jobba med förtydligande av roller och ansvarsområden, alla ska tydligt veta vad som förväntas av dem. Ett steg framåt är att bygga ett enkelt, lättöverskådligt årshjul där alla roller vet vad som ska göras och när. 

 

Vi jobbar för att utöka och förbättra våra relationer med våra sponsorer och samarbetspartners. Tydligare avtal, strukturering av exponeringsytor och prislistor håller på att tas fram.  

 

Vi ser också vikten av ett gott samarbete med bl.a. vår supporterförening och alla volontärer. 

 

Vi kommer att jobba hårt för att strukturera våra policies  – tydliga instruktioner och regler, inte jobba med undantag och muntliga överenskommelser. Alla ska behandlas lika och alla har samma värde i vår förening. 

 

Styrelsen har hela tiden våra kärnvärden med sig: Öppenhet, Glädje och Gemenskap. 

 

Utöver detta har vi såklart det vi brinner mest för – den sportsliga sidan. Vi ser över hur vi ska förbättra för våra ledare, utbildningar för ledare, hur bygger vi upp gemenskap hos alla hockeyföräldrar, hur bedriver vi bästa verksamheten för att bygga en stabil klubb för våra ungdomar och sist men absolut inte minst våra killar i A-laget.

 

Just nu sätter vår Sportchef Niklas Söderström ihop de sista pusselbitarna för A-laget och kommer jobba hårt för att alla ska trivas. 

 

Vi har i skrivande stund precis påbörjat säsongen 2023-2024, en säsong som vi tillsammans vill bygga fler roliga minnen och historier om. 

Styrelsen

Relaterade inLägg

Efter Troja-Ljungby

Se ”Hammers på isen” och lite annat trevligt efter A-lagets seger i Overtime mot Troja i seriepremiären och avslutningsvis några ord med Jensa  

Läs mer »

Intervju med #22

Sist ut i raden av intervjuer inför seriepremiären så får vi lyssna på #22 Victor Gagic. Som vanligt står Matthias Bengtsson för intervjuandet.  

Läs mer »

Intervju med #9

Hammers Matthias Bengtsson intervjuar vår nyblivna assisterande lagkapten #9 William Berg som får dela med sig av sina tankar runt seriepremiären.  

Läs mer »