Halmstad Sommarhockey
Sommarhockey i Halmstad
– när den är som bäst, hetast och säkrast.
På Sommarhockey arbetar vi med alla de färdigheter vi tror kan vara till din hjälp för att du skall utvecklas som hockeyspelare, oavsett vilken nivå du befinner dig på i dagsläget. Våra träningsmetoder och övningsval är noga genomtänkta, utvalda och kommer vara så matchlika situationer som möjligt. Övningarna kommer givetvis vara anpassade för att tillfredsställa alla typer av spelare.

Svenska Hockeyskolan kommer också lära ut ett säkert närkampsspel genom de viktigaste delarna sin unika Body Checking Clinic.

Frågor kring träning

Henrik Rehnberg – 0707595908 henrik@svenskahockeyskolan.se

Frågor kring praktiska saker

Rasmus Silverin – 0708977993 rasmus.silverin@halmstadhockey.se

 Bokar för utespelare gör ni här

 

Sommar camp för målvakter
Halmstad Hammers nya målvaktstränare sedan hösten 2015, Anton Hansson, ansvarar för målvaktsutbildningen, som består av ispass med specifika teman, teori samt videoanalys och fysträning.
Anton ansvarar idag för målvaktsträningen av Hammers A-lag, J-lag, herrlag i div 3 samt ungdomslagen. Han har ett förflutet som målvakt och lärling hos Sandbergs Goaltending och läser sista året på kandidatprogrammet Sports Coaching vid Göteborgs Universitet.

Anton är även licensierad målvaktstränare av Svenska Ishockeyförbundet enligt SIH’s utbildningsstege.

Axplock ur Antons bakgrund:
2009 – pågående
Camp-instruktör för Sandberg Goaltending, har medverkat i samtliga camper sedan han avslutade sin aktiva karriär 2011. Deltar som en av tränarna på Goalieweek.
2011-
Ansvarig målvaktstränare för Hanhals Kings IF. Ansvar för planering för och träningen av A-lag, J18, U16 Elit samt föreningens målvaktsträningar.
2014-2015
Huvudinstruktör för målvakter på Sweden Elite Hockey Camp i Skara.
2011-2015
Ansvarig för målvaktsträningarna för bland annat Lerums och Hisingens ungdomsmålvakter.

Bokar för målvakter gör ni här