Hammers spelarpolicy

Du är en viktig representant för Hammers på och utanför is (även i skolan och hemma) och vi är stolta över att du är medlem och spelare hos oss.

Som spelare i Hammers

• bidrar du till att skapar en bra stämning i laget, i omklädningsrummet, i korridorerna, på träningar och match. Överallt!
  • visar du motståndares spelare och ledare Fair Play och respekt vid våra matcher och turneringar.
  • följer du ishockeyns regler och respekterar domares och ledares uppdrag.
  • använder du ett vårdat språk överallt och med alla. Det betyder också att vi är respektfulla och vänliga mot varandra när vi ger och tar emot feedback vid övningar och matcher.
  • agerar och reagerar du om någon blir utsatt för mobbing eller kränkande behandling i vår verksamhet eller där du befinner dig. Prata med en vuxen i närheten som kan hjälpa dig.
  • har du ordning på egen och föreningens utrustning, du håller snyggt i våra egna lokaler och omklädningrum och när du gästar andra föreningars utrymmen.
  • fokuserar du på träningarna (is- och fyspass liksom teori) och gör alltid ditt bästa på träningarna och match (du har ätit mellanmål/middag innan träning och är utvilad). Vid alla våra samlingar finns det en planering som vi följer och vi respekterar den överenskommelsen.
  • håller vi överenskomna tider och vi ringer och meddelar frånvaro eller försening i god tid
  • planerar du skolarbete och andra aktiviteter så det blir tid för träningen hos oss.
  • vet du att vi tar avstånd från alkohol och narkotika i vår förening.

Framförallt vill vi ha kul tillsammans med hockeyn i Hammers!

———————————————–
Spelares namn och datum

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt